Οι αποδεσμεύσεις φέρνουν αντικαταστάτες (;)

Η πόρτα της εξόδου έχει ήδη ανοίξει με τους Παβίσεβιτς και Γκάλαμαζ να την διαβαίνουν, ενώ καλά κρατούν οι φήμες και η ονοματολογία για την συνέχεια. Ήδη η αμυντική γραμμή έχει αποδυναμωθεί -περισσότερο ποσοτικά παρά ποιοτικά- και όσο κι αν η αποχώρηση μέτριων μονάδων ικανοποιεί, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι έχουμε ένα αγωνιστικό γολγοθά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση οφείλει να ανταποκριθεί στους δύο εναπομείναντες στόχους για τη φετινή χρονιά, που δεν είναι άλλοι από την εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισητηρίου αλλά και η μάχη για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Στο δια ταύτα, πληροφορίες του anorthosis24.net φέρνουν την ομάδα μας να ρίχνει δίκτυα στην ελλαδική αγορά, όσον αφορά την εξεύρεση ενός κεντρικού αμυντικού, με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένη η προώθηση του Οικονόμου ως μια εκ των βασικών επιλογών. Όσον αφορά το κεφάλαιο Κολαούτι, ήδη υπάρχει κινητοποίηση ούτως ώστε να προετοιμαστεί διάδοχος αν παραστεί ανάγκη, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι στόχος αποτελεί επιθετικός ομάδας της πρώτης κατηγορίας, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τρίτο γκρούπ.

Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε οτιδήποτε μιας και το οικονομικό, αλλά και τυχόν επιπλέον αποδεσμεύσεις θα αποτελέσουν το κριτήριο για το που και αν θα ενισχυθεί η Ανόρθωση. Σαφέστατα καθοριστικό παράγοντα θα διαδραματίσει η έκβαση του αυριανού αγώνα και το κατά πόσο η ομάδα μας θα έχει τα φόντα να διακριθεί μέσω του θεσμού του κυπέλλυο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ