Γκαρσία ή Κολαούτι;

Ένα από τα διλήμματα που έχει μπροστά του ο Ζόρζε Κόστα για τον αυριανό αγώνα μας απέναντι στα Κούκλια, είναι για τον  ποδοσφαιριστή που θα επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης.

Από τη μία είναι ο Ρομπέρτο Κολαούτι, πρώτος σκόρερ της ομάδας με 10 τέρματα, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του αυριανού αγώνα. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο παιγνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και ήταν εκτός αποστολής στην εξάρα απέναντι στη Δόξα στο Μακάριο.

Από την άλλη, είναι ο «αντικαταστάτης» του στο Μακάρειο, Γκονζάλο Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης για πρώτη φορά και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα 4 φορές και να δώσει την ασίστ σε ένα από τα άλλα δύο τέρματα. Ο Ουρουγουανός έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μας, έφθασε τα 9 τέρματα, και ευχή μας είναι να συνεχίσει έτσι.

Αύριο αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή, μετά και τους παίχτες που έφυγαν από τη Δόξα, είναι περίπου στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο μαζί της. Τα δεδομένα του αγώνα λίγο ή πολύ είναι περίπου τα ίδια με της περασμένης εβδομάδας, και ο Ζόρζε Κόστα καλείται είτε να διατηρήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Ουρουγουανό, είτε να επαναφέρει τον Αργεντινό.

Άποψή μας, είναι από τη στιγμή που ο Κολαούτι μόλις χθες επανήλθε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, να μείνει στον πάγκο και να εισέλθει στον αγώνα ανάλογα με τις ανάγκες του. Έτσι και αλλιώς, από τη στιγμή που ο Οκκάς είναι παρελθόν για την ομάδα μας, ο Αργεντινός είναι η μόνη επιθετική λύση που απομένει και δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Από την άλλη, ο Ουρουγουανός, μετά και τη μεταγραφή Μπεσέρα, θα κληθεί να αγωνιστεί αρκετές φορές στην κορυφή της επίθεσης και αύριο είναι η ευκαιρία να πάρει ακόμη περισσότερα λεπτά στη συγκεκριμένη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ