Για την επιστροφή στις νίκες – Pre game με Αλκή

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο μετά από 36 μέρες, η Ανόρθωση υποδέχεται την Αλκή στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το τι προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον πόλεμο των επιστολών, την χθεσινοβραδινή συνέλευση μελών και την προσπάθεια για την δημιουργία της εταιρίας, δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο θέμα, το παιχνίδι με την Αλκή αποτελεί το εφαλτήριο για τη μέγιστη συγκομιδή σε 4 αγώνες που είναι οι 12 βαθμοί. 12 βαθμοί που λόγω και του προγράμματος των άλλων 5 πρωτοπόρων με τα μεταξύ τους παιχνίδια, ενδέχεται να μας ανεβάσουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Αγωνιστικά η Ανόρθωση δεν μπορεί να υπολογίζει στον προπονητή της ο οποίος τιμωρήθηκε με επιπλέον ποινή 2 αγωνιστικών από την δικαστική της ΚΟΠ. Από εκεί και πέρα απώντες θα είναι ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος Νταν Αλέξα ελέω… Νούνο Ασσίς και ο Ιάσονας Δημητρίου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση κάνει ο Πάολο Ζόρζε  με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Εκτός ο Ζαχαρίας Θεοδώρου που δεν ανάρρωσε από τον τραυματισμό του. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος αμυντικός δεν προλάβει, το κενό του δεν αναμένεται να επηρεάσει μιας και η εμφάνιση του Οικονόμου στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα ήταν τέτοια που έθετε από το τέλος του αγώνα, υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Αλκή.

Ο αγώνας με την ταλαιπωρημένη για φέτος ομάδα της Αλκής προσφέρεται για δοκιμές, ξεκούραση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών αλλά και χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια.

vsAlki

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν, υπολογίζουμε ότι θα βρίσκεται ο Μάθιου Βαλβέρδ αντί του φορμαρισμένου Μάριο Βέγκα και ο λόγος είναι για να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Βαλβέρδ και να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο και κυρίως στον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο κέντρο της άμυνας ο Παβίσεβιτς επιστρέφει και παίρνει φανέλα βασικού πλάι σε ένα εκ των Οικονόμου ή Ζόρζε με το προβάδισμα να γέρνει στον Κύπριο αμυντικό. Στα δεξιά, το κενό του Δημητρίου θα καλυφθεί από τον Άντιτς και αριστερά θα αγωνιστεί ο Σιέλης.

Στον χώρο του κέντρο επιστρέφει πιθανότατα ο Μάκος και πλάι του ο Οχαγιόν που προέρχεται από ένα γκολ το όποιο ενδέχεται να είναι από κορυφαία της χρονιάς στον κόσμο. Πιο μπροστά τους ο Γκαρσία μιας και το χαρτί του Μπεσέρα δεν έφθασε ακόμη από την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν.

Στην επίθεση ο Ζόρζε Κόστα αναμένεται να ξεκουράσει τον Φοφανά αντικαθιστώντας τον με τον Αβραάμ ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ο Κάλβο και στην κορυφή ο Κολαούτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ