Έγγραφο της Δικαστικής δικαιώνει το Anorthosis24: Η ΚΟΠ παρανόμησε!

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξημερώματα, το Anorthosis24 απεκάλυπτε με απλά λόγια πως ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ ερμήνευσε λανθασμένα τον Πειθαρχικό Κανονισμό και μετέθεσε την τιμωρία του ΑΠΟΕΛ για κεκλεισμένων των θυρών από το πρωτάθλημα στο κύπελλο. Το χαρακτηρίσαμε σκάνδαλο!

Την Πρωτοχρονιά, η ιστοσελίδα Παρατηρητής κι εμείς, γράψαμε ότι μετά το θέμα που δημιουργήσαμε η Δικαστική Επιτροπή εξέτασε το ζήτημα και κατέληξε στις ίδιες διαπιστώσεις με μας. Η ΚΟΠ παραβίαζε τους κανονισμούς της. Μάλιστα, παρά το ότι σχεδόν κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν ασχολήθηκε, επιμέναμε στην ασφάλεια των πληροφοριών μας. Οι πηγές μας ήταν… σιδεροκέφαλες!

Φαίνεται ότι στην ΚΟΠ όμως, αποφάσισαν να κουκουλώσουν το όλο θέμα. Λογάριαζαν ωστόσο χωρίς τον Παρατηρητή, ο οποίος αποκαλύπτει απόψε την ανακοίνωση της Δικαστικής. Τι λέει το έγγραφο συνοπτικά:

  1. Ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ (κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης), δεν έχει καμιά εξουσία και αρμοδιότητα να ερμηνεύει τις αποφάσεις της Δικαστικής.
  2. Συμφωνεί με αυτό που έγγραψε το Anorthosis24, ότι οι ποινές ανακοινώνονται την ημέρα που επιβάλλονται και αναρτώνται στη σελίδα της ΚΟΠ, οπότε οι 8 ημέρες ξεκινούν από τότε.
  3. Εάν το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ σήμερα διεξαχθεί με κόσμο, τότε η Δικαστική θα εξετάσει αυτεπάγγελτα το θέμα και απειλεί με αυστηρές τιμωρίες!

Τα πράγματα δεν μπορεί να γίνουν πιο ξεκάθαρα. Καλούμε τη Διοίκηση του Σωματείου μας και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο μας και Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ, να διασφαλίσουν επιτέλους την επί ίσοις όροις διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Εάν η απόφαση της Δικαστικής παραγνωριστεί, θα πρόκειται για μια από τις πιο σκανδαλώδεις ίσως πράξεις στην ιστορία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, με γαλαζοκίτρινη σφραγίδα φυσικά!

Πιο κάτω η ανακοίνωση της Δικαστικής, όπως την αποκαλύπτει ο Παρατηρητής:

dikastiki1

dikastiki2

 

dikastiki3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ