Έκανε το καθήκον του…

Σε ένα παιγνίδι όπου η ομάδα μας σημείωσε 6 τέρματα, ο κύριος Χριστοδούλου μας έδειξε 5(!) κίτρινες κάρτες ενώ στην ομάδα της Δόξας μόλις μία! Ο κύριος αυτός σε κάθε παιγνίδι της ομάδας μας που διαιτητεύει, δείχνει τουλάχιστον πέντε κίτρινες, κάτι που έκανε και σήμερα σε ένα παιγνίδι όπου κύλησε σε πολύ ήρεμους ρυθμούς.

Και πριν βιαστεί κάποιος να πει ότι κάποιες κάρτες ήταν δικαιολογημένες ή όχι, ο κύριος αυτός για τις ίδιες ακριβώς φάσεις τιμωρούσε τους ποδοσφαιριστές μας με κίτρινες ενώ άφηνε ατιμώρητους αυτούς της Δόξας. Για παράδειγμα, τιμώρησε με κίτρινη τον Μπεν Σουσιάν για χέρι ενώ 4-5 λεπτά αργότερα δεν έδειξε την κίτρινη σε παίχτη της Δόξας για χέρι. Τα σκληρά φάουλ των αντιπάλων έμειναν επίσης ατιμώρητα ενώ με χαρακτηριστική ευκολία έβγαζε για μας την κίτρινη από το τσεπάκι.

Η κατάσταση με τις κίτρινες έχει καταντήσει κωμική, και για σκοπούς σύγκρισης ας δει κάποιος τις κίτρινες που δέχονται οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες όταν αγωνίζονται απέναντι στις μικρότερες και να κάνει μία σύγκριση με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα μας. Δυστυχώς αυτοί που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην εξουσία του σωματείου έχουν αποδείξει πολλάκις πως είναι πολύ μα πολύ εύκολος στόχος για τους αντιπάλους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ