Διώξτε τον να «φτιάξουν» όλα ως διά μαγείας, όπως πάντα!

Τα γνωστά πριν από κάθε διώξιμο προπονητή βλέπουμε και ακούμε τις τελευταίες ώρες, μετά και την χθεσινή ισοπαλία μας με τα Κούκλια. Ο Πρόεδρος από το εξωτερικό ενημερώθηκε για το τι συνέβη χθες στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και αναμένεται να «πιάσει» δουλειά για να επανέλθει η Κυρία στο σωστό δρόμο.

Το πρόβλημα φυσικά της Ανόρθωσης αυτή τη στιγμή είναι ο Ζόρζε Κόστα. Όλα λειτουργούν αρμονικά, και ο «ανίδεος» Πορτογάλος με τις εμμονές του χαλά τη σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς του Σωματείου. Εννοείται πως αν διώξουμε τον Ζόρζε Κόστα η ομάδα θα πάει τραίνο για τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και του κυπέλλου.

Τα άτομα που το καλοκαίρι αποφάσισαν να φέρουν τον Χριστάκη Κασσιανό στη θέση του Πάμπου (ακόμα δεν το πιστεύει ο γράφων ότι προχώρησαν σε τέτοια κίνηση), είναι τα ίδια άτομα τα οποία έχουν ακόμη τις τύχες του ποδοσφαιρικού σωματείου. Και μην ακούσουμε για το ότι «άλλαξε» η διοίκηση γιατί είναι το μεγαλύτερο αστείο στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ναι, και ο Πορτογάλος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που βγάζει η ομάδα, όμως οι διοικούντες έχουν ακόμη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που βγάζει το ΣΩΜΑΤΕΙΟ. Τι έκαναν όμως τόσους μήνες; Αν οι ποδοσφαιριστές δεν σέβονται τον προπονητή τους αλλά και τον κόσμο της ομάδας, θα έπρεπε να σεβαστούν, λάθος, να φοβούνται, το «χέρι» της διοίκησης. Συμβαίνει αυτό όμως; Βεβαίως και όχι.

Άντε, διώξαμε τον Ζόρζε Κόστα. Απλά θα οδηγηθούμε σε ένα φαύλο κύκλο όπως συμβαίνει τα τελευταία έξι χρόνια. Θα έρθει νέος προπονητής που το πιθανότερο με τα μεγάλα μυαλά που έχουμε στη διοίκηση θα είναι ακόμα μία πατάτα, και το καλοκαίρι ξανά από την αρχή. Αλλά και ο καλύτερος προπονητής να έρθει στην ομάδα, όταν η διοίκηση είναι απούσα τότε δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Ο μόνος θεωρητικά εφικτός στόχος αυτή τη στιγμή είναι το Κύπελλο καθώς για το πρωτάθλημα με την εικόνα που βγάζουμε ούτε λόγος. Την Τετάρτη λοιπόν θα ξέρουμε αν η χρονιά τελειώνει από τώρα ή παίρνει παράταση. Θέλετε κύριοι έστω και την υστάτη να κάνετε κάτι το καλό για το σωματείο; Απαιτείστε οι τουρίστες να μην ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο, δώστε τη φανέλα στα δικά μας παιδιά και όπου μας βγάλει, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος της χρονιάς.

Αν νομίζετε ότι ο Ζόρζε Κόστα δεν κάνει, πλέον, για την ομάδα, αφήστε τον στον πάγκο πάλι. Πρώτο, δεν υπάρχουν χρήματα για σπάσιμο συμβολαίων. Δεύτερο, θα έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας μέχρι το καλοκαίρι να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή και όχι μία επιλογή με το πιστόλι στον κρόταφο. Εκτός αν μας δείξετε εκ νέου σημάδια ανικανότητας. Στο μεσοδιάστημα, ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο για την ομάδα, προστατέψτε την και λίγο αν είναι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ