Διευκρινίσεις για Οκκά και Σιέλη από τον Αλεξάνδρου

Διευκρινίσεις για το θέμα που προέκυψε με τους Οκκά και Σιέλη έδωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα με αφορμή το γεγονός του αποκλεισμού των δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστών, ορισμένες ιστοσελίδες προέτρεξαν τα γεγονότα και αναφέρθηκαν πως οι δύο ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και πως για αυτό το λόγο αποκλείστηκαν από την αποστολή ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ.

Έτσι λοιπόν ο  Αλέξανδρος Αλεξάνδρου με κοινοποίηση στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, διευκρινίζει πως ο λόγος που οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής είναι καθαρά θέμα επιλογής προπονητή και τίποτα παραπάνω.

Πιο κάτω αυτούσια η διευκρίνηση από τον σύμβουλο επικοινωνίας της Ανόρθωσης

Η ομάδα αύριο δίνει ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι κυπέλλου και καλά κάνουν κάποιοι να την αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα. Μπορούσαν κάλλιστα να ρωτήσουν την επίσημη Ανόρθωση για τις απορίες τους όσον αφορά στην αποστολή ή οτιδήποτε άλλο αφορά στην ομάδα παρά να διαδίδουν ψευδώς φήμες και να θεωρούν πως κάνουν και καλά την δουλειά τους. Βαλτοί και λασπολόγοι είναι αλλά βρήκανε το Σωματείο με τα προβλήματα του και χτυπάνε στο…ψαχνό. Όχι «κύριοι», ούτε ο Βαλεντίνος Σιέλης ούτε και ο Γιάννος Οκκάς υπέπεσαν σε οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα. Είναι κρίμα και άδικο να κατηγορούνται οι παίκτες και να διαβάλλεται η διοίκηση για έλλειψη διαφάνειας. Ρωτήσατε και δεν πήρατε απάντηση; Οι δυο υπό αναφορά ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός 18άδας από καθαρή επιλογή του προπονητή και μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ