Ανδρέας Παπαλλής: «Να τιμήσουμε τους μεγάλους ποδοσφαιριστές»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα tothemaonline.com παραχώρησε ο πρόεδρος του φουτσαλικού τμήματος, Ανδρέας Παπαλής, με αφορμή τη γιορταστική συνάντηση με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης πιο κάτω.

Για την ημέρα και ώρα του αγώνα:

«O αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στο Κοινοτικό Λάρνακας στις 8μ.μ. Θα είναι μια Ανορθωσιάτικη γιορτή όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε μεγάλους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα με τον φοίνκα. Είναι κάτι που φιλοδοξούμε να κάνουμε θεσμό.»

Για τους παλαίμαχους που επιλέχθηκαν:

«Φέτος σαν πρώτη φορά θεωρήσαμε σωστό να επιλέξουμε τον Τιμούρ Κετσπάγια και την ομάδα του. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να προσκαλέσω τους φίλους της ομάδας σε αυτό τον αγώνα για να τιμήσουμε αυτούς τους μεγάλους και σπουδαίους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα της Ανόρθωσης.»

Για το τμήμα φούτσαλ:

«Είμαστε μια νέα ομάδα που ιδρύθηκε μόλις πέρσι και καταφέραμε να ανεβούμε αμέσως από την Γ’ στην Β’ κατηγορία. Την φετινή χρονιά είμαστε δεύτεροι με 11 βαθμούς από την τέταρτη ομάδα και φιλοδοξούμε να ανεβούμε στην Α΄ κατηγορία. Θα θέλαμε να έλθουν οι φίλοι της Ανόρθωσης να γνωρίσουν και το άθλημα του φούτσαλ γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι και τόσο γνωστό στην Κύπρο.»

Κάλεσμα στον κόσμο:

«Η Ανόρθωση δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και βόλεϊ αλλά και φούτσαλ. Θα θέλαμε οι απανταχού Ανορθωσιάτες να αγκαλιάσουν την ομάδα μας και να την βοηθήσουν ηθικά αλλά και οικονομικά. Επομένως τους καλώ να έλθουν στο Κοινοτικό στάδιο την ερχόμενη Τρίτη που θα είναι μια μεγάλη γιορτή της Ανόρθωσης.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ