Αλχημείες στην ενδεκάδα με επιβεβλημένη ανάγκη τη νίκη

Το να αγωνίζεσαι αποδεκατισμένος σε εκτός έδρας ντέρμπι με τον εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα, δεν είναι και ότι καλύτερο. Πόσο δε μάλλον όταν η ομάδα σου βρίσκεται ήδη 7 βαθμούς από την κορυφή και με ενδεχόμενη αποτυχία αποχαιρετά πρόωρα ακόμη μια χρονιά. Βλέπετε, ο «προγραμματισμός» του καλοκαιριού στοιχειώνει και θα στοιχειώνει την ομάδα μέχρι τη λήξη της περιόδου.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ο Ζόρζε Κόστα έχει να αντιμετωπίσει ένα βουνό προβλήματα καθότι απουσιάζουν με κάρτες οι Παβίσεβιτς, Αλέξα, Μάκος και οι αλχημείες στην κατάρτιση εντεκάδας καλά κρατούν. Τρεις πολύ σημαντικές απουσίες που διαφοροποιούν κατά πολύ το πλάνο του προπονητή της ομάδας μας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάριο Βέγκα. Το ανέβασμα του Βαλβέρδ δεν δείχνει ικανό να εκτοπίσει τον «Ινδιάνο». Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Δημητρίου και στο αριστερό ο Αβραάμ. Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο ο Σιέλης να επανέλθει στη βασική ενδεκάδα της Κυρίας, στο γήπεδο που είχε την τελευταία του συμμετοχή. Στο κέντρο της άμυνας η λογική λέει ότι ο Άντιτς θα είναι ο παρτενέρ του Ζόρζε.

Κι αν στον χώρο της άμυνας λίγο – πολύ βολευτούν οι ανάγκες, στον χώρο του κέντρου ο Ζ.Κ πάει χωρίς αμυντικό χαφ . Δυο κεντρικούς μέσους έχει και ένα δεκάρι και κατά πάσα πιθανότητα αυτούς θα χρησιμοποιήσει. Ο «φευγάτος» Οχαγιόν θα αναλάβει τον ρόλο του Μάκου με τον Γκρικαλασβίλλι να είναι δίπλα του και να έχει ιδιαίτερες οδηγίες στην αλληλοκάλυψη του Ισραηλίτη. Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Γκαρσία.

Αναλλοίωτη αναμένεται να είναι η επιθετική τριάδα με τον Κάλβο στα δεξιά, τον Φοφανά στα αριστερά και στην κορυφή ο Κολαούτι.

Η νίκη στον αγώνα αυτό είναι επιβεβλημένη. Τυχόν αποτυχία, ρεαλιστικά ομιλούντες εκτροχιάζει την «Κυρία» από τους στόχους της και την καθιστά κομπάρσο στην τελική έκβαση του πρωταθλητή.

entekada_apollon

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ