Α. Μ. Ε. Καψάλου – Ανόρθωσις: Ποδαρικό με το δεξί

Έναρξη των υποχρεώσεων για το 2014 για τη φουτσαλική Ανόρθωση η οποία ταξιδεύει στην Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Φύλα όπου θα αντιμετωπίσει την Α. Μ. Ε. Καψάλου. Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικους την ΑΕΚ και τον Αετό Σολέας, ομάδες οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Προφανώς οποιαδήποτε απώλεια βαθμών από τους βασικούς συνδιεκδικητές της ανόδου θα είναι καλοδεχούμενη, διευκολύνοντας το έργο της κυανόλευκης αρμάδας προς εκπλήρωση των στόχων της.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας δυσκολεύτηκε να πάρει το παρθενικό τρίποντο της χρονιάς, όχι τόσο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά λόγω του άγχους της πρεμιέρας. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2013, η ομάδα μας είχε καταβάλει την προσεχή μας αντίπαλο με 4-2, έχοντας ως σκόρερ τους Μάμα, Δημητρίου, Ομήρου και Σταύρου, σε ένα αγώνα που η «Μεγάλυ Κυρία» βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1. Η ομάδα του Κάψαλου βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, αποκομίζοντας 17 βαθμούς σε σύνολο 12 αγώνων. Αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι ο συντελεστής τερμάτων της είναι απόλυτα ισορροπημένος με την Λεμεσιανή ομάδα να έχει δεχθεί 43 γκολ και να έχει σκοράρει άλλα τόσα.

Το τρίποντο αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους και η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2013 στο λύκειο Αγίας Φύλας στις 20:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ