Α. Μ. Ε. Καψάλου 2 – 1 Ανόρθωσις: Ήττα και οπισθοχώρηση

Θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης της πρεμιέρας του νέου έτους στο πρωτάθλημα φούτσαλ Β’ κατηγορίας έπεσε η Ανόρθωση η οποία γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Α. Μ. Ε. Καψάλου στην Λεμεσό. Η ομάδα μας έμεινε μακριά από το βαθμολογικό όφελος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, γεγονός που σήμανε και την οπισθοχώρηση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο συνδυασμός των αποψινών αποτελεσμάτων διατηρεί την ομάδα μας στην προνομιούχα πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Α’ κατηγορία, ωστόσο η διαφορά από την τέταρτη θέση μειώθηκε στους 8 βαθμούς.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η «Μεγάλη Κυρία» παρουσιάστηκε μέτρια εώς κακή στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός το οποίο επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα ένα εφιαλτικό λεπτό ήταν υπέραρκετό ώστε να φέρει την Λεμεσιανή ομάδα στην ανάπαυλα με προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φουτσαλιστές του Μάριου Προδρόμου θύμισαν κάτι από την ομάδα που πέτυχε 11 συνεχόμενες νίκες, μειώνοντας στο σκορ με δράστη τον Παναγιώτου. Δυστυχώς οι όποιες προσπάθειες για βαθμολογικό όφελος απέβησαν άκαρπες με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά φέτος να αποχωρήσουμε από το παρκέ χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει μιας και η κυανόλευκη αρμάδα οφείλει να ανασυνταχθεί άμεσα και να εκμεταλευτεί το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί, ώστε να κτίστει πάνω στους 33 βαθμούς που συνέλεξε στον πρώτο γύρο. Τα παιχνίδια με την ουραγό Αθηαίνου και την Απελευθέρωση στο «Κοινοτικό» θα πρέπει να συνοδευτούν από ισάριθμα τρίποντα πριν η ομάδα μας μπει στο χωρό των δύσκολων εξόδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ