Α.Αλεξάνδρου: «Έφθασε επίσημη πρόταση για Μπεν Σουσιάν»

Δηλώσεις στο σταθμό του SuperSport FM παραχώρησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Μίλησε τόσο για το θέμα Οκκά, για τα αγωνιστικά δεδομένα και για την τιμωρία στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά:

Για το θέμα Οκκά

«Ότι είχαμε να πούμε το αναφέρουμε στην ανακοίνωση. Δεν θα μπούμε σε ανάλυση του θέματος. Υπάρχει μια άριστη σχέση με τον Οκκά. Αυτό διαφαίνεται και μέσω της κοινής ανακοίνωσης. Δεν σημαίνει πως ότι γράφεται, ισχύει ή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω. Ότι είχαμε να πούμε, το είπαμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να αναφέρουμε στον κόσμο».

Για το αγωνιστικό κομμάτι

«Χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Την θέλαμε πολύ. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Το σκορ και η εμφάνιση θα βοηθήσει την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Δεν θα παρασυρθούμε επειδή η νίκη ήρθε με ένα ευρύ σκορ. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και το νικηφόρο σερί που έχουμε αρχίσει».

Για τον Γκαρσία

«Το να πετυχαίνει τέσσερα γκολ ένας ποδοσφαιριστής δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Και ο ίδιος χρειαζόταν μια καλή εμφάνιση. Ελπίζουμε ότι θα βοηθηθεί και ο ίδιος και θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα 

«Ο Κολαούτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών. Στη διάθεση μας θα είναι και ο Μπεσέρα».

Για τον Μπεν Σοσιάν 

«Έφτασε επίσημη πρόταση στο σωματείο μας. θα την μελετήσουμε και θα πράξουμε ανάλογα με το συμφέρον του σωματείου. Θα το δούμε εσωτερικά και θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για τις προσθήκες 

«Βρισκόμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση. Τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Απομένουν δέκα μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου».

Για το αν θα εξαγοράσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ

«Είναι πολύ νωρίς για αυτό το παιχνίδι. Αυτό που έχουμε πει και παλαιότερα, ισχύει. Όπως είναι τα δεδομένα είναι ανέφικτο να εξαγοράσουμε την ποινή και να παίξουμε με κόσμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ