Του αξίζει η θέση βασικού

Με Σαλαμίνα, Άρη, Ερμή και Ομόνοια ο Ανδρέας Μακρής αγωνίστηκε ως αλλαγή. Ο 18χρονος άσσος της ομάδας μας, έστω και σε μικρό χρόνο συμμετοχής, έδειξε και με το παραπάνω ότι δικαιούται με βάση την απόδοσή του, μία θέση στη βασική εντεκάδα, βλέποντας και την απόδοση στα τελευταία παιγνίδια των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Ανδρέας Μακρής με τη διαρκή κίνησή του χωρίς τη μπάλα, αποτέλεσε σε όλα τα παιγνίδια που αγωνίστηκε πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αγωνίζεται πολύ μυαλωμένα, περισσότερο ακόμη και από συμποδοσφαιριστές του με χρόνια υπηρεσίας στα γήπεδα. Μάλιστα στο παιγνίδι με τον Άρη, ήταν αυτός που έδωσε το κάτι παραπάνω και ανέβασε την υπόλοιπη ομάδα μαζί του στα τελευταία λεπτά. Με την Ομόνοια, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του, κινήθηκε έξυπνα και βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πριν ανακοπεί αντικανονικά και κερδίσει το πέναλτι.

Ακολουθεί το παιγνίδι με τον Απόλλωνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και θεωρούμε ότι με τις εμφανίσεις του ήρθε ο καιρός να το δούμε και ως βασικό. Άλλωστε, απέδειξε ότι το δικαιούται και με το παραπάνω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ