Θα φέρει ο Άι Βασίλης σέντερ-μπακ;

Μετά την αποδέσμευση του Τζορτζ Γκάλαμαζ, μειώνονται κατά μία οι επιλογές του Ζόρζε Κόστα για την άμυνα. Όχι βέβαια πως υπολόγιζε ιδιαίτερα στον Ρουμάνο, αλλά ήταν μια κάποια λύση ανάγκης, αφού τον χρησιμοποίησε σε παιχνίδια που μετρούσε απουσίες στην άμυνα.

Από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα, βέβαιος απών θα είναι ο Σάβο Παβίσεβιτς που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Το ίδιο ισχύει και για δυο εν δυνάμει λύσεις ανάγκης, τον Γρηγόρη Μάκο ελέω καρτών, και τον Νταν Αλέξα λόγω κόκκινης.

Ο Πάολο Ζόρζε τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ομόνοια αλλά δεν αναμένεται αυτό να τον εμποδίσει από το να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Η αλήθεια είναι πως μπορούν να επιστρατευτούν και κάποιες λύσεις ανάγκης, όπως ο Σιέλης ή ο Άντιτς, ως κεντρικά μπακ, η λογική όμως λέει ότι εάν έχουμε μεταγραφή μέχρι το Σάββατο και εγγραφεί κανονικά, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός.

Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση του νεαρού Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει το Ζόρζε Κόστα ότι είναι καλύτερος έστω από τον Γκάλαμαζ. Αν και διερωτόμαστε πως μπορεί να είναι κάποιος… χειρότερος.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο σάκος του Άι Βασίλη περιέχει κεντρικό μπακ και αν τον πήρε απ’ τα πάνω ή τα κάτω ράφια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ