Συγκατοίκησαν Κολαούτι και Ορλάντο Σα

Συγκάτοικο στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ απέκτησε από ψες βράδυ ο επιθετικός της ομάδας μας Ροβέρτο Κολαούτι, αφού είδε τον Ορλάντο Σα της ΑΕΛ να σκοράρει εις διπλούν κόντρα στην Αλκή και να τον πιάνει στα 8 τέρματα.

Από την μια η αφλογιστία του Αργεντινού στα 5 τελευταία παιχνίδια και από την άλλη το ανέβασμα του Πορτογάλου, έφεραν τους δυο παίχτες να «ισοβαθμούν», δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στο πρωτάθλημα.

Από τα 8 τέρματα του Κολαούτι τα 4 σημειώθηκαν με σουτ και τα άλλα 4 με το κεφάλι, ενώ ο Σα τα πέτυχε με 5 σουτ, 1 κεφαλιά και 2 γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Ο Κολαούτι σκόραρε απέναντι σε Ομόνοια(2), Απόλλων (2), Αλκή, Κούκλια(2) και Άχνα ενώ ο Ορλάντο Σα σκόραρε κατά της Άχνας (2), ΑΠΟΕΛ, ΕΝΠ (2), Ανόρθωσης και Αλκής(2).

Πάντως, η Ανόρθωση διατηρεί την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 26 γκολ από τα οποία το 30,7% σημειώθηκαν από τον Κολαούτι,  ενώ η ΑΕΛ φαίνεται να είναι πιο «εξαρτημένη» από τον Πορτογάλο επιθετικό της, ο οποίος σκόραρε τα 8 από τα 18 γκολ της ομάδας του με ποσοστό που φθάνει στο 44,4%

Όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης ευελπιστούν πως η επιθετική αφλογιστία του Κολαούτι ήταν παροδική και θα επιστρέψει άμεσα στα γκολ επανακτώντας από την μια την πρωτιά του στον πίνακα των σκόρερ, βοηθώντας από την άλλη την ομάδα μας να κερδίζει βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ