Που χάθηκε η τιμωρία του Απόλλωνα;

Όλοι γνωρίζετε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Απόλλωνας τιμωρήθηκε με κλείσιμο του κάτω διαζώματος της κερκίδας των οπαδών του στο Τσίρειο, ποινή που θα εφαρμοζόταν στο παιγνίδι τους απέναντι στην Σαλαμίνα. Παιγνίδι στο οποίο οι οπαδοί του Απόλλωνα είχαν στη διάθεσή τους όλη την κερκίδα, αφού εφεσίβαλαν την απόφαση, κάτι που σήμαινε πως η ποινή θα εφαρμοζόταν στο επόμενο εντός έδρας παιγνίδι τους, δηλαδή με την Ανόρθωση.

Βλέπουμε όμως εδώ και μερικές εβδομάδες, την ποινή να έχει «εξαφανιστεί» και να μην γίνεται κανένας λόγος για αυτή. Έγινε λόγος ότι η σύνθεση του εφετείου ήταν ελλιπής καθώς αποχώρησε ένα μέλος από το εφετείο, έτσι η ποινή δεν μπορούσε να επικυρωθεί.

Όμως σήμερα, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αναφερόμενος στη μεταφορά της ποινής κεκλεισμένων του ΑΠΟΕΛ από το παιγνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ, στο παιγνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ίδια ομάδα, δήλωσε πως υπάρχει ήδη νέο μέλος στο εφετείο εδώ και 10 ημέρες!

Και ρωτάμε εμείς λοιπόν: Αφού υπάρχει νέο μέλος στο εφετείο, τι απέγινε η ποινή του Απόλλωνα; Τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας έχουν γνώση επ’ αυτού ή κοιμούνται πάλι; Αναμένουμε, μετά και τις δηλώσεις Κουτσοκούμνη ο οποίος αναφέρει ότι υπάρχει νέο μέλος στο εφετείο, το Δ.Σ επιτέλους να προστατέψει τα συμφέροντα του Σωματείου…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ