Πολύ καυτό το επόμενο δεκαήμερο – Τα ανοιχτά μέτωπα

Γεμάτο αναμένεται να είναι το επόμενο δεκαημέρο για τη «Μεγάλη Κυρία». Με τα μέτωπα που είναι ανοιχτά και απασχολούν να είναι πάρα πολλά.

Για αρχή το πρώτο θέμα που απασχολεί του ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με την ονοματολογία να δίνει και παίρνει, ωστόσο ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή ακόμη δεν εκδόθηκε. Σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Μπεσέρα για τον οποίο όμως απομένουν τα τυπικά.

Δεύτερο θέμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το πρώτο, είναι των αποχωρήσεων. Για να έρθουν ποδοσφαιριστές πρέπει να αποχωρήσουν ορισμένοι από το υφιστάμενο ρόστερ, δίχως να επιβαρυνθεί οικονομικά το σωματείο. Ήδη ορισμένοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την αναζήτηση της επόμενης ποδσφαιρικής τους στέγης. Στην περίπτωση όμως που αυτή δεν βρεθεί, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο δυναμολόγιο της ομάδας μας. Στόχος στο κεφάλαιο αποχωρήσεις είναι να μειωθεί το μηνιαίο μισθολόγιο του συλλόγου.

Τρίτο θέμα το οποίο θα απασχολήσει μέσα στις επόμενες μέρες είναι το θέμα του Ζόρζε Κόστα και το μέγεθος της τιμωρίας του από την δικαστική επιτροπή. Το φύλλο αγώνος συνηγορεί πως ο Ζόρζε Κόστα θα «πέσει» στα μαλακά, αλλά  η πρότερη εμπειρία μας με το δικαστικό σώμα της Κ.Ο.Π δεν μας επιτρέπει να κάνουμε προβλέψεις.

Τέλος, το πιο καυτό θέμα είναι αυτό της σύσταση εταιρείας. Αύριο 27/12 αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας οι προκαταρτικοί σχεδιασμοί. Το θέμα της εταιρείας ήταν αυτό που κυριάρχησε στη προ δεκαπενθημέρου συνάντηση των προέδρων και ήδη άρχισαν να διαμορφώνονται  κάποια στρατόπεδα. Για το θέμα αυτό ακούσαμε πάρα πολλά και θα ακουστούν περισσότερα τις επόμενες μέρες. Στο παρελθόν έγιναν ορισμένες μελέτες οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ