Ώρα μηδέν!

Στο παγωμένο «Αμμόχωστος», η ομάδα μας έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Ερμή. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ μέτρια, με τις τελικές φάσεις να είναι λιγοστές και κυρίως προς το τέλος του αγώνα. Με καλή εμφάνιση πιστώνεται ο φύλακας άγγελος της Ανόρθωσης, Βέγκα, καθώς και ο νεαρός Μακρής που  έχασε και κλασσική ευκαιρία στο 88’ με δοκάρι. Πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Πάολο Ζόρζε που σε πολλές φάσεις καθάρισε ώστε να μην δεχτούμε γκολ.

Σε γενικές γραμμές η Ανόρθωση δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα αγωνιστικά, οι αλλαγές που έγιναν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και δεν πήραμε το ζητούμενο που ήταν οι 3 βαθμοί.

Ακολουθεί ντέρμπι στην Λευκωσία κόντρα στην Ομόνοια, η οποία καίγεται για βαθμούς μετά την ήττα της από τον Αποέλ. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να δώσουν ψυχή και να κερδίσουν για να μην αυξηθεί και άλλο η διαφορά μας από την κορυφή. Ήδη, μετά την ισοπαλία μας με τον Ερμή και τη νίκη του Απόλλωνα και της Αέλ η διαφορά μεγάλωσε στους 4 βαθμούς. Δυστυχώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και πιθανή απώλεια βαθμών θα μας αφήσει πολύ μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ώρα μηδέν λοιπόν για την αγαπημένη μας ομάδα που ευχόμαστε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κερδίσει τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς θα ήμαστε στο πλευρό της ότι και να γίνει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ