Ονήσιλλος Σωτήρας – Ανόρθωσις: Έξοδος γεμάτη παγίδες

Πρότελευταια έξοδος για την φουτσαλική Ανόρθωση πριν το τέλος του πρώτου γύρου, με το φλερτ με τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα να γίνεται όλο και εντονότερο. Η ομάδα μας διατηρήθηκε για άλλη μια εβδομάδα στο ρετιρέ μετά την μεγάλη επιτυχία επί του Εθνικού Λατσιών και στόχο έχει να παραμείνει εκεί ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ονήσιλλου Σωτήρας. Η διατήρηση του μηδέν παθητικού για δεύτερη φορά στον φετινό μαραθώνιο αλλά η ένεση ψυχολογίας μετά από έναν αγώνα με πολύ ένταση, αποτελούν λόγους για τους οποίους ο Μάριος Προδρόμου προετοιμάζει με ηρεμία την ομάδα μας για τη δύσκολη έξοδο.

Ο προσεχής μας αντίπαλος πραγματοποίησε ένα αξιοσημείωτο αήττητο σερί στα μέσα του πρώτου γύρου, το οποίο τον έφερε να φλερτάρει με την πρώτη τετράδα. Ωστόσο, δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα έριξαν την ομάδα της Σωτήρας στην 7η θέση με 15 βαθμούς σε 10 αγώνες και αναλογία τερμάτων 38 υπέρ και 36 κατά. Την τελευταία αγωνιστική πραγματοποίησε παλικαρίσια εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, όμως οι τραυματισμοί στην ανάπαυλα στοίχησαν με την ομάδα από τα Κοκκινοχώρια να ηττάται με 1-3.

Δύο στροφές πριν το φινάλε και η φουτσαλική Ανόρθωση έχει βαλθεί να καταρρίψει κάθε ρεκόρ με την αλάνθαστη πορεία της, η οποία αγωνιστική-με-αγωνιστική την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο μεγαλεπήβολο στόχο της ανόδου. Με τα σημερινά δεδομένα, η Ανόρθωση βρίσκεται 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση η οποία δεν είναι προνομιούχος ως προς τη συμμετοχή στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας. Το γεγονός αυτό σε καμιά περίπτωση δεν αποπροσανατολίζει τους ιθύνοντες του τμήματος, οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία αναμενόμενα περιστατικά όπως οι τραυματισμοί και οι διακυμάνσεις στην ατομική και συνολική απόδοση.

Το απρόβλεπτο μέλλον κρατά τους πάντες σε εγρήγορση, με πρώτιστο στόχο το διπλό στο Δημοτικό Σωτήρας, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 19:15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ