Η αριθμολογία των καρτών

Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν μελετώντας τα στατιστικά, σε ότι αφορά τις κίτρινες κάρτες που δέχτηκε η Ανόρθωσις αλλά και οι αντίπαλοί της στα παιχνίδια, στις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι μάλλον απρόσεκτοι και νευρικοί, ιδιαίτερα στα δεύτερα ημίχρονα, με αποτέλεσμα να φορτώνονται πολλές κάρτες.

Συγκεκριμένα 32 κίτρινες κάρτες έχει δεχτεί στις πρώτες 12 αγωνιστικές η Μεγάλη Κυρία, κάτι που μεταφράζεται σε 2,67 κάρτες ανά αγώνα, ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό. Στους ίδιους αγώνες, οι αντίπαλοι της ομάδας μας δέχτηκαν συνολικά 2 λιγότερες, δηλαδή 30 κίτρινες. Στις κάρτες που δέχτηκε η ομάδα μας, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις 2 κάρτες που πήρε ο Βαλεντίνος Σιέλης στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη.

Στα πρώτα ημίχρονα των παιχνιδιών, η Ανόρθωση δέχτηκε συνολικά μόλις 11 κάρτες, λιγότερη από μία ανά παιχνίδι. Στην επανάληψη των αγώνων ωστόσο, έχουμε κιτρινιστεί 21 ολόκληρες φορές! Στους αντίστοιχους χρόνους, οι αντίπαλοί μας έχουν δεχτεί 11 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο και 19 στην επανάληψη.

Ήδη, σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης είναι στο όριο να μείνει εκτός λόγω καρτών, ενώ ήδη τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική ο Άντιτς, που είναι και πάλι στο όριο και οι Παβίσεβιτς και Αλέξα. Μπαίνοντας σε μια σειρά τριών αγώνων ντέρμπι, οι παίχτες μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην στερήσουν από την ομάδα τις υπηρεσίες τους ελέω τιμωριών.

Αναλυτικά ο πίνακας με τις κάρτες των ποδοσφαιριστών μας, με τους Άντιτς, Φοφανά, Κάλβο και Μάκο να είναι στο όριο:

[table id=1 /]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ