Ο «γνωστός» κύριος Τον Κάανεν

Το θέμα αυτό καθεαυτό θα ασχοληθεί με την φάση του γκολ και τις έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του Άρη προς τον διαιτητή της συνάντησης με το τέλος του αγώνα. Ο Κάανεν κατευθύνθηκε προς το μέρος του Νικολάου και διαμαρτυρόταν έντονα στο βαθμό του ερειστικού.

1

Καταρχάς ο διαιτητής Μάριος Νικολάου υπέδειξε 3 λεπτά καθυστερήσεων. Αν ήθελε να ευνοήσει την Ανόρθωση θα μπορούσε να υποδείξει εξαρχής 5 λεπτά και θα δικαιολογείτο απόλυτα διότι μετά το 80΄, οι παίχτες του Άρη έπεφταν συνεχώς διακόπτοντας την ροή του παιχνιδιού και σπάζοντας τον ρυθμό της Ανόρθωσης.

Στην φάση του γκολ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η πίεση που ασκούσε η Ανόρθωση ήταν αφόρητη και η μπάλα συνεχώς στην περιοχή του Άρη. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από την σέντρα του Φοφανά στο 93:18 λίγο έξω από την επανορθωτική προς το κόρνερ και το γκολ επιτεύχθηκε στο 93:26

1454354_10152114076322764_64999805_n

Άρα ο διαιτητής δεν θα μπορούσε να διακόψει την φάση για να σφυρίξει τη λήξη όταν η μπάλα είναι μέσα στην επανορθωτική. Χώρια του γεγονότος ότι στον χρόνο των καθυστερήσεων υπήρξε μια αλλαγή και μια διακοπή για πέσιμο απο τον Άρη.

Εν κατακλείδι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο «ντίλερ» ήταν για ακόμη μια φορά υπερβολικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ