Ο Άρης των ισοπαλιών

Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και το αγωνιστικό. Η Ανόρθωση με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Άρη, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα.

Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα είναι ο επόμενος μας αντίπαλος. Ο Σύλλογος της Λεμεσού, μπορεί να είναι καθηλωμένος στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς, έχει ωστόσο προκαλέσει αρκετά δάκρυα σε ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, όπως στις τελευταίες δυο αγωνιστικές, με Ομόνοια στο ΓΣΠ και Ερμή στο Τσίρειο.

Ο Άρης ξεκίνησε την χρονιά με το δεξί αφού κέρδισε την Αλκή στη Λάρνακα. Στη συνέχεια πήρε 5 ισοπαλίες με Δόξα (Τσίρειο), Εθνικό (Τσίρειο), Ένωση (Τσίρειο), Ομόνοια (ΓΣΠ) και το Σάββατο με Ερμή (Τσίρειο).

Μεθαύριο, η Ανόρθωσις καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, αφού όχι απλά την έχει ξαναπατήσει στο πρόσφατο παρελθόν από τον Άρη, αλλά την τελευταία φορά που η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν στην πρώτη κατηγορία (2011-12), μας στέρησε 5 ολόκληρους βαθμούς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ