Νίκη με πολλαπλά οφέλη

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε στα Κοκκινοχώρια η φουτσαλική Ανόρθωση, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που απετέλεσε αποθέωση της ομορφιάς του αθλήματος. Το Αnorthosis24.net σκιαγραφεί όλα όσα έγιναν στο παρκέ του δημοτικού Σωτήρας, αλλά και τον απόηχο της επιβλητικής νίκης με την οποία η ομάδα μας έφτασε τις 11 επιτυχίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

mamas1

Απουσίες

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις φουτσαλιστές έμειναν εκτός αποστολής, με τους Παναγιώτου, Ανδρέου και Σταύρου να αποτελούν συνήθως επιλογές πρώτης διαλογής. Παράλληλα, ο Ομήρου δεν ήταν 100% έτοιμος λόγω του τραυματισμού της περασμένης αγωνιστικής, ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από το να μοιράσει την ασίστ που άνοιξε τον δρόμο της επιτυχίας. Οι Φώκου, Κούννας και Μάμας που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον Μάριο Πρόδρομου, αποδεικνύοντας ότι ο φουτσαλικός πάγκος έχει και ποιότητα και ποσότητα.

gipedo

Γηπεδικές συνθήκες

Οι μικρές διαστάσεις του παρκέ στο δημοτικό Σωτήρας, δεν αποτέλεσαν και τον καλύτερο σύμμαχο για την ομάδα μας η οποία μέσω της τακτικής της αρέσκεται στο να απλώνει το παιχνίδι της σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Σε συνδυασμό με τους αμυντικογενείς προσανατολισμούς των γηπεδούχων, η ομάδα χρειάστηκε τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο να βρει τα πατήματά της και να επέλθει προσαρμογή. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, το γεγονός αυτό αποτέλεσε μπούμεραγκ για την ομάδα της Σωτήρας μιας και οι φουτσαλιστές μας πίεσαν ακόμα και τις επαναφορές του τερματοφύλακα πραγματοποιώντας πολλά κλεψίματα με πρωταγωνιστές τους Χαρή και Ομήρου.

giri

Σιγουριά στον άσσο

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Τοφή ο οποίος όπως αναφέραμε στο πρόσφατο παρελθόν, προήχθηκε από τρίτη επιλογή της περσινής περιόδου σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Δύο αποκρούσεις τετ-α-τετ που απέτρεψαν την διεύρυνση του προβαδίσματους του Ονήσιλλου ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, τρείς καθοριστικές επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο που συντήρησαν το υπέρ μας σκορ, ενώ δεν δίστασε να κινηθεί ως λίμπερο εκτός περιοχής και να αναχαιτίσει τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.

kosmos

Κόσμος στο γήπεδο

Ρεκόρ προσέλευσης Ανορθωσιατών σε εκτός έδρας φουτσαλικό αγώνα με το δημοτικό Σωτήρας να κινείται σε κυανόλευκους ρυθμούς και τους οργανωμένους οπαδούς να δικαιούνται μερίδιο της μεγάλης επιτυχίας. Ιδιαίτερα στο τέταρτο και νικητήριο γκολ της ομάδας μας, φουτσαλιστές και κόσμος έγιναν ένα στους πανηγυρισμούς, κλείνοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο μια παραγωγική βραδιά. Όμορφες εικόνες με υγιή ανταγωνισμό μεταξύ οπαδών φιλοξενούμενων και γηπεδούχων, με τους ιθύνοντες του τμήματος να αισιοδοξούν ότι το ντέρπυ της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ θα φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

asfaleia

Απόσταση ασφαλείας

Τα ευχαριστά νέα δεν ήρθαν μόνο από τη Σωτήρα μιας και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων των ομάδων που διεκδικούν τις θέσεις που οδηγούν στην Α’ κατηγορία, επέτρεψε στην ομάδα μας να ανοίξει την ψαλίδα στους 14 βαθμούς από την τέταρτη θέση. Με 13 αγώνες να απομένουν μέχρι το τέλος του μαραθωνίου, μόνο με αυτοκτονία μια ομάδα που έχει στο ενεργητικό της 11 συναπτές νίκες θα απωλέσει μια από τις προνομιούχες θέσεις της πρώτης τριάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ