Να ηρεμήσει η ομάδα

Η επόμενη του ντέρμπι βρίσκει ολόκληρο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης να βρίσκεται σε κατάσταση θυμού, απογοήτευσης και ανησυχίας για το υπόλοιπο της σεζόν, στοιχεία που τα προκάλεσε η ανεκδιήγητη διαιτησία από τον Αντώνη Χριστοδούλου.

Αφού δεν χρειάζεται να γίνει ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων καθότι ήτο ξεκάθαρες και σκοπός τους ήταν πάση θυσία να κρατηθεί η Ομόνοια ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, αυτό που θα πρέπει να δούμε στην «Κυρία» είναι πώς να κρατήσουμε την ηρεμία στην ομάδα, την ενίσχυση και την στήριξη της.

Από αυτή την ιστοσελίδα, κριτικάραμε αρκετές φορές την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Δεν μας επιτρέπεται όμως να το κάνουμε αυτή την φορά. Οι παίκτες μας στον χθεσινό αγώνα αγωνίζονταν απέναντι σε 16 «ομονοιάτες»(πέραν των 11 ποδοσφαιριστών οι άλλοι 5 ήταν η τετράδα της διαιτησίας και η γερμανική μασκότ στον πάγκο), κατάφεραν και σκόραραν 2 γκολ χάνοντας μια ακόμη μια κλασσική ευκαιρία και ένα πέναλτι σε ένα αγώνα που ήταν καταδικασμένοι να χάσουν.

vsxoxo

Έχασαν με το κεφάλι ψηλά, πάλεψαν τον αγώνα και απλά υπέκυψαν στο αναπόφευκτο. Μια εμφάνιση που αν μη τι άλλο έστειλε τα μηνύματά της για το μέλλον. Όχι τόσο στα μάτια του κόσμου αλλά στις ευθύνες της διοίκησης.

Η διοίκηση έχει χρέος απέναντι στον κόσμο, να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που θα μπουν στο πετσί της και θα την ανεβάσουν επίπεδο. Πάντοτε με γνώμονα το οικονομικό. Αν επιτευχθεί η αποδέσμευση χωρίς κόστος αυτών που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και έρθουν 3-4 ποδοσφαιριστές χαμηλού μισθολογίου και υψηλής ποιότητας και όρεξης για μπάλα τότε αυτή η ομάδα θα μπορεί να είναι εντός στόχων.

Γιατί άλλωστε να μην μπορεί σε αυτό το πρωτάθλημα που βλέπουμε; Ποιος πείθει από τους 5 που προπορεύονται αυτή την στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα; Κι ας μην ξεχνάμε ότι η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος θα είναι 10 ντέρμπι όπου όλοι θα αναμετρηθούν με όλους και αφού οι αποστάσεις είναι τέτοιες που δεν επιτρέπονται διαιτητικά ή άλλα παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό πρέπει να επέλθει άμεσα η ηρεμία και η στήριξη της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ