Με τον Άρη ξεκίνησε η ιστορία του Φρούσου (βίντεο)

Ήρθε στην Ανόρθωση το σημαδιακό καλοκαίρι του 2004, για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην ομάδα που έχτιζε αθόρυβα και δίχως τυμπανοκρουσίες ο Κετσπάγια. Τα κατάφερε καθώς έμεινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»  για 5 ½ χρόνια μέχρις ότου αναγκάστηκε να σταματήσει την καριέρα του ούτως ώστε να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει το μεταγραφικό της σχεδιασμό.Ο Φρούσος αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ της  Ανόρθωσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δίχως ίχνος αμφιβολίας αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων που φόρεσαν τη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος. Γεμάτος πάθος και τσαμπουκά δεν άργησε να μπει στις καρδιές μας. Με την φανέλα της Ανόρθωσης πέτυχε πάρα πολλά τέρματα εκ των οποίων αρκετά αξέχαστα. Άλλωστε μπορεί κανείς να ξεχάσει την κεφαλιά που πέτυχε στο ματς με τους Τούρκους ή μήπως την πελατειακή του σχέση με την Ομόνοια;

Στις 18 Σεπτέμβρη του 2004 ο Φρούσος σημείωνε 2 τέρματα και βοηθούσε την ομάδα μας να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με το δεξί.  Αντίπαλος ο Άρης και εκείνα ήταν τα πρώτα τέρματα του Φρούσου με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ