Και τώρα… η επίθεση!

Πριν από τρεις αγωνιστικές συζητούσαμε τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας καθώς δεχόμασταν εύκολα τέρματα από τις αντίπαλες ομάδες. Στα τελευταία παιχνίδια όμως, και συγκεκριμένα απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα, Άρη και Ερμή, το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιάσει μια σημαντική βελτίωση καθώς από τότε η Μεγάλη Κυρία κρατά ανέπαφη την εστία της.

Παρ’όλα αυτά όμως, έρχεται τώρα στο προσκήνιο ένα άλλο πρόβλημα. Αυτό δεν είναι άλλο από την δυστοκία στο σκοράρισμα. Τόσο στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη στο Αντώνης Παπαδόπουλος όσο και στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Ερμή στο στάδιο Αμμόχωστος, η ομάδα μας παρουσίασε αρκετά προβλήματα στον επιθετικό τομέα και αυτό ήταν εμφανές. Ένα μόλις τέρμα σε δύο παιχνίδια σίγουρα προκαλεί ανησυχίες ιδίως σε μια ομάδα η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και να βρεθούν οι λύσεις καθώς ακολουθούν παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν αρκετά όσον αφορά την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ