Καθυστερήσεις ξεφτίλα

Όταν η Ομόνοια αγωνιζόταν πριν τρεις βδομάδες με τον Άρη, οι άνθρωποι της έπνεαν τα μένεα κατά των Αρηανών για τις καθυστερήσεις που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Και μέχρις ενός σημείου, είχαν δίκαιο. Δίκαιο μάλιστα, έσπευσαν να τους βρουν και οι διάφοροι αθλητικογράφοι και σχολιαστές στα ΜΜΕ. Να δούμε τι θα πουν τώρα οι κονδυλοφόροι.

Διερωτούμαστε αν τελικά οι πράσινοι ζήλεψαν τον Άρη και έδωσαν εντολές στους ποδοσφαιριστές τους, ακόμα και στα ball-boys, να κάνουν όσες περισσότερες καθυστερήσεις μπορούν. Μέχρι και τις μπάλες εξαφάνισαν, ενώ οι οπαδοί τους τις πετούσαν από την κερκίδα για να διακόψουν το παιχνίδι. Αν δεν έπαιρναν κίτρινη για καθυστέρηση, δεν χτυπούσαν τα φάουλ. Καθυστερήσεις βέβαια τις οποίες ο κ. Χριστοδούλου «κατάπιε» με ευχαρίστηση.

Δεν νιώθετε ντροπή και ξεφτίλα όταν χρησιμοποιείτε τακτικές λιλιπούτειων ομάδων (όχι, δεν αναφερόμαστε στον Άρη) για να πάρετε τους βαθμούς; Εμείς ούτε καν στο κατώφλι των ομίλων ή απέναντι στη φημισμένη Ίντερ του Μουρίνιο δεν διανοηθήκαμε να κάνουμε αυτά τα καραγκιοζηλίκια και να ξεφτιλίζουμε έτσι την ομάδα μας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ