Κανεί μουρμουρκόν!

Γειά χαρά σε όλους φίλοι και φίλες.

Μετά που πολλήν τζαιρόν, ο Μπλέ Πάνθηρας ήρτεν πίσω για να καταθέσει τις απόψεις του τζαι να παρουσιάσει τα γεγονότα ως έχουν τζαι με το όνομα τους.

Αρχικά θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: Προς τι τούτον ούλλον το μουρμουρκόν; Εν κάμνουμεν τζαι εν φκιάζουμεν τζαι σου πα μου πες. Ε καλάν σιόρ, οι άλλοι νάμπου εκάμαν δηλαδή; Σίουρα τούτη έννεν η Ανόρθωση που θέλει να θωρεί μες το γήπεδο ένας περήφανος οπαδός του Φοίνικα, αλλά για να λαλούμεν τζαι τα πράματα με το όνομα τους, ούλλες το ίδιο σκατό ένει. Που το στηρίζω τούτο; Ας πιάμεν τες ομάδες της πρώτης εξάδας μιαν μιαν.

απόλλων
Γουάου. Ομάδα που κάμνει σόου. Αντινάξαμεν τους τρια κομμάθκια, επισκάλισεν τους τζαι η αέλ, εφάντην τζαι που τη Σαλαμίνα που έπαιζε με 10 που το μισάωρο με ανύπαρκτην κότσινη τζαι εσκοτωθήκαν να δέρουν τον Άρη προχτές στο 90+6 που εν ήταν τζαι το πιο δίκαιο αποτέλεσμαν. Που ένει; Ρέσσουν μας τέσσερις μάρκες.

αέλ 
Πω πω η μικρή Μπαρτσελόνα. Άτε ολάν τζαι κανεί. Εκάμαν μισό παιχνίδι πάνω μας τζαι ενομίσαν εγίναν τα U21 της Μπάρτσας. Ισοφαρίσαν την άεκ στο Τσίρειο στο 90′ για να πιάσιν μια μάρκα, επισκάλισεν τους η Σαλαμίνα μες το Αμμόχωστος 2-0, εδέραν τον Άρη στο 90+3′ 2-1 σε τζίνον το παιχνίδι που τα εκάμαν ούλλα, εδέραν την Δόξα 0-1 μετά που 10 κλασσικές της Δόξας, δοκάρκα ιστορίες κακά, τζαι ήρταν προχτές να κάμουν μια εκπληκτική εμφάνιση τζαι να κερδίσουν με το στενό σκορ 1-0 στο 90+4′ την πιο φορμαρισμένην ομάδα του πρωταθλήματος ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ ολέ. Που ένει; Ρέσσουν μας τέσσερις μάρκες.

ερμής
Η μόνη ομάδα που αξίζει συγχαρητήρια για την θέση της εν τούτη. Ο Φανιέρος κάμνει εξαιρετική δουλειά με τον Παναγιώτου τζαι έχουν τον Ερμή τζιαμέ που εν οι άλλες “υπερομάδες”. Ο Ερμής έσσιε 26 μάρκες όπως εμάς τζαι μπράβο του γιατί παίζει πολλά καλό ποδόσφαιρο τζαι οι παίκτες του διουν την ψυσιή τους μες το γήπεδο. Ώσπου εν να αντέξει όμως; Το μεγάλον ερώτημαν.

αποέλ
Ομάδα που επίεν στους ‘8’ του Τσιάμπιονς Λιγκ τζαι φέτος παραπαίει. Όχι πως είμαστεν καλύττεροι τους αλλά τζιαμέ που επιάσιν τόσα εκατομμύρια, τζαι τζιαμέ που ετράβησεν την μαππούα η μπυραρία τζαι έβαλεν τους ομίλους του Γιουρόπα, εβρεθήκαν να χρωστούν τζαι 4 (όπως είπεν ο μανιταράς). Τωρά ένηξερω κατά πόσον ο Γκονσάλβες, ο Καπράλ τζαι ο Σιέρινταν μάχουνται να κανονίσουν χορηγούς. Πάντως ακουστήκαν πολλά ονόματα. Ερέξαν που τα αφκιά μου η Κάρλσπερκ, η Σμιρνόφ, το Σίβας, η Φέιμους τζαι η Άμστελ. Τώρα να δούμεν. Αγωνιστικά; Έχει 26 μάρκες όπως εμάς τζαι θωρούμεν ούλλοι νάμπου γίνεται.

ομόνοια
Που ήσουν πούποτε. Κάπως έτσι εκατάντησε η ιστορία μες την ΠΕΟ. Ούτε εγώ ένηξερω νάμπουν κάμνουν τζιμέσα. Παίζουμεν τους το Σαββάτο τζαι ανάθεμμαν τα νάμπου γινεί. Μόνο η μάππα ξέρει. Έβαλεν έξι της Δόξας, τρια τις Σαλαμίνας, τέσσερα των Κουκλιών τζαι ελήψασιν τζιαμέ. Ο Σαβέσκι εκατέβασεν την ομάδα προχτές με το αποέλ μαντές τζαι έπαιζε με την Ρεάλ τελικό του Τσιάμπιονς Λιγκ. Τι να πεις. Έτους τζαι τούτους που εν 2 μάρκες που κάτω μας.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η κατάσταση μας; Τραγική τζαι εμάς. Κούλλουμακκα τζιαι εμείς τζιαμέ να παλεύκουμεν με τους άλλους. Με τόσα προβλήματα τζαι μετά τον φούσκο που εφάμεν που την μπυραρία το καλοτζαίρι, είμαστεν τζιαμέ τζαι ακούω μουρμουρκές ποτζί τζαι ποδά. Εγώ είμαι χάππι που εν εκλείσαμεν ακόμα. Ειλικρινά. Επιάσαμεν τζαι εμείς τα ποντούθκια μας στο ενενηνταχίλια, εφάμεν τζαι έναν που την άεκ στο ενενήντα θκιο σχιλιάες τζαι είμαστεν τέσσερις μάρκες πίσω που την Μπάρτσα τζαι την Ρεάλ. Για ποιό λόγο να έχω παράπονο δηλαδή; Έτο φέτος εν ένα πρωτάθλημα που ένηξερει ούτε ο Κουτσοκούμνης που να το δώκει. Εσαντανώθηκεν τζαι τζείνος ο καημένος. Υπομονή κοπέλια τζαι κοπέλες. Η Ανόρθωση εσήκωσεν μας την τρίχα μας πολλές φορές τζαι ευχαριστώ το Θεό για τούτον. Κανεί παράπονα τζαι φαφλαθκιές.

Θα επανέλθω,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ