Η «ωραία κοιμωμένη» και το σπρώξιμο

Όπως βλέπετε και από το φωτογραφικό πλάνο, ο έφορος της Ομόνοιας και βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ράινερ Ράουφμαν, βρίσκεται ξαπλωμένος στο χορτάρι μετά την «δολοφονική επίθεση» που δέχθηκε από τον προπονητή της ομάδας μας Ζόρζε Κώστα. Όπως αντιλαμβανόμαστε από τη φωτογραφία, η ζημιά που έχει υποστεί ο Ράινερ φαίνεται να είναι μεγάλη, αλλά για καλή τύχη όλων μας ο Γερμανός δεν έκανε όλο το περίπατο στο… τούνελ προς το φως, αλλά επέστρεψε πίσω στους ζωντανούς.

Πάντως, ο παρατηρητής στο φύλλο αγώνος αναφέρει πως ο Ζόρζε Κόστα… έσπρωξε τον Ράινερ Ράουφμαν, ενώ η μόνη λήψη της Primetel δεν εξακριβώνει τι πραγματικά έχει γίνει, με τη δική μας πλευρά να αναφέρει πως ο Γερμανός έκανε θέατρο. Πάντως, αν πράγματι υπήρξε σπρώξιμο, δεν δικαιολογείται ο Ράινερ να βρίσκεται στο χορτάρι λες και είναι ετοιμοθάνατος. Από την στιγμή που στο φύλλο αγώνος γίνεται αναφορά για σπρώξιμο, η ποινή του προπονητή μας, λογικά, δεν θα πρέπει να είναι μεγάλη.

Από την άλλη όμως, είτε χτύπημα είτε σπρωξιά είτε απλά λεκτική αντιπαράθεση, ο προπονητής της ομάδας μας δεν δικαιολογείται και θα πρέπει η διοίκηση να επιληφθεί του θέματος για να μην ξαναδούμε παρόμοιες συμπεριφορές, ακόμη και όλο το δίκαιο το κόσμου να έχουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ