Η απουσία του κόσμου

Εμφανώς μειωμένη είναι η προσέλευση του κόσμου στα κυπριακά γήπεδα φέτος. Γιατί αδειάζουν τα γήπεδα; Από τη μια, η απογοήτευση από το φτωχό θέαμα που παρουσιάζουν οι ομάδες με ποδοσφαιριστές των οποίων η ποιότητα δεν συγκρίνεται με τους προκατόχους τους. Από την άλλη, οι δυσκολίες στο να αντεπεξέλθει μια οικογένεια στα έξοδά της και να προσθέσει το «γήπεδο» στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Στη δική μας περίπτωση ωστόσο, η κατάσταση είναι ακόμα πιο τραγική. Η εικόνα ενός άδειου και παγερού «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο παιχνίδι με τον Άρη, έσφιξε τα στομάχια όλων. Μετά βίας 1500 άντε 2000 άτομα στις δυο εξέδρες και – ενδεχομένως – να μας… βοήθησε το ότι ήταν κλειστή η Νότια, ώστε ο κόσμος να είναι πιο μαζεμένος.

Θεωρούμε ότι έπαιξε ρόλο το «καπέλο» στα εισιτήρια αλλά και η απογοητευτική εικόνα μας σε μια σειρά αγώνων, την οποία – όπως φαίνεται – η καλή εμφάνιση με τη Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν αρκετή για να διασκεδάσει. Ας ελπίσουμε σε πιο χορταστικές εμφανίσεις της Ανόρθωσης στο άμεσο μέλλον, που θα πείσουν τον κόσμο και θα τον φέρουν πίσω στο γήπεδο, ειδικά στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα της ομάδα στο facebook και τραβήχτηκε πριν την έναρξη του αγώνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ