Ένα μεγάλο μπράβο στην μπουτίκ

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Θα ήθελα να απευθυνθώ στον φίλαθλο κόσμο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Έχουμε ζήσει πολλές δύσκολες καταστάσεις και έχουμε βιώσει και υποστεί πολλά λάθη από πολλούς, είτε από μέσα είτε από έξω από την ομάδα μας, τα όποια κακίσαμε και προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε, όμως πιστεύω πως είναι χρέος μας να ανταμείβουμε και να λέμε μπράβο όταν γίνονται σωστές κινήσεις.

Έτσι λοιπόν, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην μπουτίκ του σωματείου μας για την πολύ ωραία, σωστή αλλά πάνω από όλα επαγγελματική δουλειά την οποίαν κάνουν. Παραπονεθήκαμε για τις τιμές και τις χαμήλωσαν πάρα πολύ, μας εξυπηρετούν καθημερινά άψογα μέχρι αργά το βράδυ και καμιά φορά ίσως και εκτός ωραρίου και μιλώ πάντα από προσωπική εμπειρία. Μας ενημερώνουν καθημερινά για τις προσφορές , τα νέα προϊόντα και για τα εισιτήρια, προσθέτοντας μάλιστα ωραίο φωτογραφικό υλικό.

Τώρα τα Χριστούγεννα, έχουν δημιουργήσει μια υπεροχή γιορτινή ατμόσφαιρα στο κατάστημα και συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας μας με διαφόρους τρόπους και πολλά δώρα. Μάλιστα, τώρα έχουν νέο διαγωνισμό με κάθε αγορά που κάνεις από την μπουτίκ μας.

Στην τελευταία μου επίσκεψη, ενημερώθηκα ότι ετοιμάζουν και νέες προσφορές, με ακόμη πιο μειωμένες τιμές για τα Χριστούγεννα. Από ποικιλία ρουχισμού πιστεύω ότι είμαστε πλήρεις και ζητάμε να εστιάσουν τώρα την προσοχή τους στο τμήμα των αξεσουάρ της ομάδας μας, αλλά και στην δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών της μπουτίκ, σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό κατάστημα και θα εμπλουτιστεί το τμήμα των αξεσουάρ.

Πιστεύω είναι χρέος μας να στηρίξουμε την ομάδα μας στις δύσκολες αυτές οικονομικές συνθήκες και η μπουτίκ μας είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους.

Με εκτίμηση,
Αντρέας Ιωάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ