Εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων

Εντός των ημερών αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις στο κεφάλαιο προσθαφαιρέσεις. Η προ ημερών εξαγγελία του προέδρου ήταν σαφής και κατηγορηματική: η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου πρέπει να έχει θετικό πρόσημο στο οικονομικό κομμάτι. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πρέπει να θεωρείται ο Μπεσέρα, ο οποίος πέρα από τη συμμετοχή του στο εορταστικό βίντεο του Anomedia πέρασε και από τις καθιερωμένες  ιατρικές εξετάσεις.

Με τα ονόματα που προτάθηκαν και είδαν το φως της δημοσιότητας γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα μας θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση αριστερού ακραίου αμυντικού. Το ενδιαφέρον  για Λίλιου δεν είναι καθόλου άσχετο με την πρόθεση για απόκτηση μιας αξιόπιστης λύσης επιθετικά και προσιτής οικονομικά, καθώς  η απόδοση μας στην επιθετική γραμμή εξαρτάται σε σημαντικό ρόλο από την απόδοση του Ρομπέρτο Κολαούτι. Επίσης προτάθηκαν και εξετάστηκαν ποδοσφαιριστές που έχουν την ευχέρεια να αγωνίζονται τόσο ως αμυντικοί μέσοι όσο και ως κεντρικοί αμυντικοί.

Μεγάλος είναι ο πονοκέφαλος στο τομέα των αποδεσμεύσεων καθώς αρκετά υπογεγραμμένα συμβόλαια δεν συνάδουν με τα δεδομένα της εποχής και είναι δύσκολο να επιτευχθεί αναίμακτη λύση συμβολαίου. Ήδη, δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν τα ονόματα των Μοσέ Οχαγιόν, Αμίτ Μπεν Σοσιάν και Τζορτζ Γκάλαμαζ  να φιγουράρουν πρώτα στη μαύρη λίστα του Ζόρζε Κόστα, δίχως φυσικά να αποκλείεται και αποχώρηση – έκπληξη, ούτως ώστε να μειωθεί το μισθολόγιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ