Έκτακτη Συνέλευση για εταιρεία!

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ανήγγειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του το Σωματείο, με μοναδικό θέμα την έγκριση δημιουργίας εταιρείας για διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τις 9 του Γενάρη, στο Κτήμα Μακένζι.

Αναλυτικά:

«Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, συγκαλείται, δυνάμει του άρθρου 9.1.5 του Καταστατικού του Συλλόγου, Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6μμ, στο Κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα.  

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχει ως μοναδικό θέμα την έγκριση για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής εταιρείας στην Ανόρθωση, που θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Τα Μέλη ενημερώνονται ότι την Παρασκευή 27/12/13 θα δημοσιοποιηθεί σημείωμα αρχικών θέσεων για τη δημιουργία της εταιρείας αυτής, στο οποίο καλούνται όσοι εκ των Μελών επιθυμούν να τοποθετηθούν γραπτώς προς το Σύλλογο με εισηγήσεις και σχόλια μέχρι την Πέμπτη 02/01/2014 στο φαξ 24635833 και στο email [email protected]

Υπενθυμίζεται ότι δυνάμει των άρθρων 9.2.4 και 9.2.26 δικαίωμα να παρευρίσκονται στη Συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους προς το Σύλλογο μέχρι και τo 2013. Σημειώνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Συνέλευση σε μη Μέλη.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ