Αλεξάνδρου: Θα ήταν άδικο να μην παίρναμε τους τρεις βαθμούς

Τις καθιερωμένες καθημερινές του δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου στο Σούπερ Σπορ. Μίλησε για την ανοδική πορεία της ομάδας, για το μηδέν παθητικό, το νεαρό Μακρή, τα αγωνιστικά δεδομένα ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία του αγώνα με τον Ερμή.

Διαβάστε τις δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Η νίκη μπορεί να ήρθε στο τέλος, όμως ήρθε δίκαια. Βάση της απόδοσης μας δικαιούμασταν το τρίποντο. Θα ήταν άδικο να μην παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Ευτυχώς σκοράραμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε μπροστά. Μπορούσαμε πιο εύκολα να φτάναμε στη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα διανύει μια ανοδική πορεία. Είχαμε και πολλά προβλήματα αφού απουσίαζαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενώ πέντε λεπτά πριν τον αγώνα οι απουσίες έγιναν πέντε με τον τραυματισμό του Κάλβο. Βρέθηκαν οι λύσεις όμως και όσοι αγωνίστηκαν αντικατέστησαν επάξια αυτούς που έλειπαν. Και στα 90 λεπτά παίζαμε στο μισό γήπεδο τον Άρη και στο τέλος πήραμε δίκαια τη νίκη»

Για το μηδέν παθητικό σε δύο συνεχόμενους αγώνες:
«Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Γίνεται πολλή δουλειά στην ανασταλτική λειτουργία. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα συνεχίσει. Έχουμε την πρώτη επίθεση, χρειάζεται όμως γενική βελτίωση. Δεν σταματά η προσπάθεια επειδή κερδίσαμε δύο παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε συνεχή βελτίωση, συνέχεια και συνέπεια στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματα μας. Το φετινό πρωτάθλημα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν θυμάμαι άλλο πρωτάθλημα να υπάρχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 1η μέχρι την 6η. Έχουν χαθεί βαθμοί από όλους. Δεν υπάρχουν ομάδες που μπορείς να υποτιμήσεις. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες».

Για τον Ανδρέα Μακρή: 
«Ο προπονητής μας βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα. Ήταν οι αλλαγές που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ο Ανδρέας Μακρής άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Έδειξε με κάποιες κινήσεις του ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα. Είναι ένας νεαρός δεν έχει πολλά παιχνίδια του. Για να αντιληφθείτε αφού τελείωσε το παιχνίδι έπρεπε να πάει πίσω στο στρατόπεδο για να βγάλει σκοπιά».

Για τον αγώνα με τον Ερμή:
«Ο Ερμής έχει κερδίσει το δικαίωμα να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι αυτό το παιχνίδι. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή. Δικαίως βρίσκεται στα ψηλά. Μας περιμένει ένα ντέρμπι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως πάμε για τη νίκη. Θα πάμε για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για την κατάσταση με τους τραυματίες:
«Θα υπάρξουν επιπλέον λύσεις. Επιστρέφουν οι Αλέξα και Παβίσεβιτς που ήταν τιμωρημένοι. Κολαούτι Αβραάμ και Κάλβο έχουν αυξημένες πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι. Αύριο θα έχουμε περισσότερα να πούμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ