Αλέξα, απολογήσου που δεν είσαι η Κομανέτσι (και ένα βίντεο μπόνους)

Την άμεση απολογία του Νταν Αλέξα απαιτεί όλος ο ποδοσφαιρόκοσμος της Κύπρου, μετά το έγκλημα που διέπραξε στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια. Γιατί κύριε Αλέξα δεν μπόρεσες να αποφύγεις το χτύπημά σου στον Ασίς; Γιατί κύριε Αλέξα δεν μπόρεσες να πετάξεις από το σημείο ώστε να μην χτυπήσεις τον Ασίς που μυρίστηκε καλά τη φάση και με έξυπνο τρόπο κέρδισε την αποβολή σου; Γιατί κύριε Αλέξα δεν μιμήθηκες τη συμπατριώτισσά σου Νάντια Κομανέτσι και δεν μπόρεσες με κάποιου είδους πιρουέτες και περιστροφές να αλλάξεις κατεύθυνση στο σώμα σου; Ντροπή σου κύριε Αλέξα… Η μεγαλύτερη ντροπή όμως στον 36χρονο Νούνο Ασίς ο οποίος απέδειξε σήμερα, και όχι μόνο στη φάση της κόκκινης, ότι έχει όλα τα εχέγγυα για μεγάλη καριέρα στο σανίδι.

Υ.Γ Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο απρόσεκτο παίξιμο του Ρουμάνου αμυντικού χαφ, πολλές φορές τον έχουμε κατακρίνει για κάποιες εύκολες κίτρινες κάρτες που δέχεται, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανε τίποτα για το οποίο να άξιζε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα. Έδιωξε τη μπάλα προς τα πίσω του, και στο κατέβασμα του ποδιού του ο Νούνο Ασίς έξυπνα μπήκε μπροστά του και δέχθηκε το χτύπημα από τον Αλέξα. Υπάρχει διαφορά από το απρόσεκτο παίξιμο και σε αυτό που συνέβη στο παιγνίδι.

Υ.Γ 2 Το ότι οι προθέσεις του Χριστοδούλου ήταν «καθαρές», φάνηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο κιτρινισμένος Πλατινί χτυπάει με τη σχάρα του παπουτσιού του τον Τζέισον Δημητρίου έξω από την περιοχή της Ομόνοιας, και δεν δίνει καν φάουλ, όταν λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί η φάση του Αλέξα…

Υ.Γ 3 Απλά για να δείτε τις διαφορές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ