Τρίτο σερί γκολ ο Γκαρσία

Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν το τρίτο συνεχόμενο για την ομάδα μας στο οποίο σκοράρει ο Γκονζάλο Γκαρσία. Τις δυο προηγούμενες φορές βέβαια ο Ουρουγουανός σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, ενώ προχθές εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Νέγκρι στην κεφαλιά του Ζόρζε. Είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ από τον Κάλβο.

Ο Γκονζάλο Γκαρσία αισίως έφθασε τα τέσσερα τέρματα και είναι μαζί με τον Αλέξα στη δεύτερη θέση των σκόρερ της Ανόρθωσης. Αν και ούτε απέναντι στην ΑΕΚ έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης – τουλάχιστον αυτά που μπορεί να δώσει – έκανε μερικά απλά πράγματα στο β΄ μέρος που δεν μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε άλλος συμποδοσφαιριστής του.

Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, η άνοδος στην απόδοση του Γκαρσία πρέπει να είναι ραγδαία και όχι σταδιακή, γιατί πλέον ο χρόνος εξαντλείται. Έχουμε επενδύσει πολλά στον Γκονζάλο – σε χρήμα και ελπίδες – κι όσο κινείται στα… ρηχά, δεν έχουμε μέλλον. Τα περί συστημάτων που δεν τον βολεύουν είναι δικαιολογίες κι απ’ αυτές έχουμε χορτάσει. Παίξε μπάλα ρε Γκονζάλο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ