Το επιτυχημένο φουτσαλικό μοντέλο

Δεν θα κουραστούμε μέσω του anorthosis24.net να εξαίρουμε το έργο που γίνεται στο φουτσαλικό τμήμα της Ανόρθωσης, ένα από τα λίγα το οποίο επιβεβαιώνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ότι έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, το κυανόλευκο τρένο δεν φαίνεται διατεθειμένο να κάνει στάση οδηγώντας εκ του ασφαλούς το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, έχοντας το απόλυτο μετά από οκτώ αγώνες.

Αρχής γενομένης από τη σύσταση του ρόστερ, ο βασικός κορμός της πετυχημένης περσινής πορεία έχει διατηρηθεί, με πινελιές ποιότητας να προστίθενται από τον Μάριο Προδρόμου. Ιδιαίτερη αναφορά χρίζει ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα ενισχύθηκε μιας και ο προπονητής της ομάδας επέλεξε φουτσαλιστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και φουτσαλιστές που κέρδισαν τις εντυπώσεις ως αντίπαλοι την περσινή χρονιά. Με άλλα λόγια ο προγραμματισμός κινήθηκε σε πλαίσια που μείωσαν το ρίσκο, προσθέτοντας στην φουτσαλική παρέα, στοιχεία στα οποία υστερούσαμε και παιδιά τα οποία ήρθαν για να πάρουν διψήφιο αριθμό αγωνιστικών λεπτών ανά παιχνίδι.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν μια απαιτητική διαδικασία, ωστόσο τα οφέλη της αποτυπώνονται στο παρκέ. Φιλικά με ομάδες διαφόρων δυναμικοτήτων και κατηγοριών, τα οποία ουσιαστικά ξεκίνησαν με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περσινής περιόδου, ούτως ώστε οι φουτσαλιστές να έχουν όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο να γνωριστούν μεταξύ τους. Τόσο οι αγώνες της προετοιμασίας, όσο και τα επίσημα παιχνίδια βιντεοσκοπούνται και αναλύονται από τον προπονητή της ομάδας σε μία εκ των δύο προπονήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ