Τηλεοπτικά δικαιωθήκαμε αλλά το πρόβλημα είναι αλλού

Χωρίς να εθελοτυφλούμε και να αποδίδουμε την ήττα από την ΑΕΛ στην διαιτησία εντούτοις μεταφέρουμε για χάριν συζήτησης, τα όσα ανέφερε ο αναλυτής των φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Αντένα «Replay».

Αρχικά, στην επίμαχη φάση του πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα μας θεώρησε ότι «Υπάρχει παράβαση πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε δεύτερη κίνηση και ανέτρεψε τον αντίπαλό του εντός περιοχή. Πιστεύω ότι η κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη στον Ντεντέ ήταν σωστή, επειδή η μπάλα πήγε πλάγια και ο Γκριγκαλασβίλι όταν θα την επαναδιεκδικούσε δεν θα ήταν σε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος».

Στην πιο καθοριστική φάση του αγώνα και στην αποβολή του αμυντικού της ομάδας μας Βαλεντίνου Σιέλη, ο Κυπριανίδης ανέφερε «Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα παράβαση. Δεν υπάρχει ούτε φάουλ!».

tsangaris_20121130

Μπορεί ο τηλεοπτικός φακός να μας δικαίωσε αλλά ο φακός του κόσμου έκρινε διαφορετικά. Ακόμη και αν λανθασμένα αποβλήθηκε ο Βαλεντίνος Σιέλης, η εικόνα που έβγαζε η Ανόρθωση μέσα στο γήπεδο ήταν δυστυχώς, τραγική. Όπως αγωνιζόταν η ομάδα, ήταν θέμα χρόνου το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ.

Γενικά η εικόνα της Ανόρθωσης δεν ήταν εικόνα ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει όσο και αν κάποιοι θέλουν να μετατοπίσουν τις ευθύνες αλλού. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την διοίκηση για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού και τον προπονητή Ζόρζε Κόστα για το πως παρουσιάζεται η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ