Πάθος αγνοείται…

Καρφιά για τις απαράδεκτες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας τις τελευταίες βδομάδες εξαπολύει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Οι οργανωμένοι καλούν τη διοίκηση Πουλλαΐδη να πάρει τα απαραίτητα μέτρα, τονίζουν ότι τα ελαφρυντικά τελείωσαν και χαρακτηρίζουν κρίσιμο τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της φετινής σεζόν ότι τα αγωνιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στη σωτηρία του Σωματείου μας. Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να διασύρει τη φανέλα με τον Φοίνικα στο στήθος!

Παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα δείξαμε αυτοσυγκράτηση στα λόγια μας. Και φαίνεται πως είχαμε δίκαιο. Η χθεσινή τραγική εμφάνιση στο Τσίρειο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ποδοσφαιριστές αδιάφοροι ή βλακωδώς «παθιασμένοι», προπονητής ο οποίος δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται βασικά πράγματα και διοίκηση που μέχρι στιγμής αδυνατεί να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα και τις καταστάσεις.

Πώς περιμένετε κύριοι ότι θα σας εμπιστευθεί ο κόσμος και θα συνεισφέρει στον απώτερο στόχο της σωτηρίας του Σωματείου, βλέποντας αυτά τα χάλια; Χτυπάμε καμπανάκι σε όλους. Ας φροντίσουμε η διακοπή να είναι χρήσιμη για το Σωματείο μας. Καλούμε τη διοίκηση Πουλλαΐδη, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανέλαβε, να πάρει τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα. Τα ελαφρυντικά εξαντλούνται…

Ο επόμενος αγώνας με την αεκ θα κρίνει πολλά. Αν κάποιοι αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος του Φοίνικα, ας φύγουν από μόνοι τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβουμε δράση εμείς!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ