Στη Λεμεσό για το διπλό

Συνέχεια στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών με ντέρμπι! Απόψε στις 20:00, η ομάδα μας δίνει τον πρώτο δύσκολο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Λεμεσό, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι περσινές πρωταθλήτριες μας, θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και το παιχνίδι αυτό θα είναι κομβικής σημασίας για να το πετύχουν. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει μετά από το παιχνίδι του σούπερ καπ, αφού στην ομάδα αγωνίζονται πλέον 2 ξένες παίχτριες (Λαβρούκ-Στογιάνοβα) και στόχος είναι η νίκη και μόνο. Δεν απασχολεί κανέναν το γεγονός ότι ο Απόλλωνας αγωνίζεται με 3 ξένες, αφού φάνηκε ότι η ποιότητα των παιχτριών μας είναι αρκετή για να εξαλείψει αυτό το “μειονέκτημα” της λιγότερης ξένης παίχτριας.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο κ. Ομελτσένκο έχει στην διάθεση του ετοιμοπόλεμες όλες του τις παίχτριες. Η ψυχολογία εν όψει του σημαντικού αγώνα είναι στα ύψη και αυτό που απομένει είναι να μπουν οι κοπέλες στο γήπεδο και να πάρουν το ζητούμενο. Ειδικά μετά την αλλαγή του συστήματος βαθμολογίας, τα ντέρμπι έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία και είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα κρίνουν τον Πρωταθλητή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ