Σίγησε το «πολυβόλο»

Χωρίς γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές είναι ο Ρομπέρτο Κολαούτι και τρέχει το δικό του αρνητικο σερί από την ημέρα που έγινε κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μέχρι στιγμής στις εννέα αγωνιστικές ο Κολαούτι έμεινε άσφαιρος στις 4 εκ των οποίων τις 3 η Ανόρθωσις της πλήρωσε με ήττα.

Ο Κολαούτι είναι ποδοσφαιριστής τετραγώνων και έτσι όταν η μπάλα δυσκολεύεται να πάει σε αυτά τότε και αυτός με τη σειρά του δύσκολα θα καταφέρει να βρει δίχτυα. Δυστυχώς ο ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πλέον – και λόγω έλλειψης άλλων αξιόπιστων λύσεων στο σκοράρισμα-  διπλομαρκάρεται συντείνουν τα μέγιστα στην αφλογιστία  που παρουσιάζει ο Αργεντίνος φορ. Συν τοις άλλοις προστίθεται και το γεγονός ότι τα στημένα της ομάδας δεν προκαλούν τα αναγκαία ρήγματα στην  αντίπαλη άμυνα. Δυστυχώς το ματς με τον Απόλλωνα και την Αλκή  ίσως να ήταν μια καλή παρένθεση στην για χρόνια αδυναμία της ομάδας να γίνει επικίνδυνη μέσω στατικών φάσεων.

Ο Ζόρζε Κόστα καλείται άμεσα να βρει λύσεις για να προλάβει τα χειρότερα. Με τον  Γκαρσία που ήρθε ως το μεγάλο όνομα ακόμα να ψάχνεται στο γήπεδο και τον οίστρο του Κολαούτι να έχει εγκλωβιστεί στη μονοδιάστατη ανάπτυξη της ομάδας τότε κάθε άλλο παρά  αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ