ΣΥ. ΦΙ. ΑΕΚ Αμμοχώστου – Ανόρθωσις: Εκστρατεία στα Κοκκινοχώρια

Προκλήσεων συνέχεια για το φουτσαλικό τμήμα της Ανόρθωσης το οποίο εδώ και μία εβδομάδα στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, μετά τη νίκη επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Αετού Σολέας. Η ομάδα μας, θέλει να δώσει συνέχεια στις πειστικές εμφανίσεις αλλά και στο βαθμολογικό αλάθητο, μιας και έχει μαζέψει έξι τρίποντα σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Επόμενος σταθμός του γαλανόλευκου τρένου είναι το Αυγόρου, όπου θα αντιμετωπίσει το τοπικό ΣΥ. ΦΙ. ΑΕΚ Αμμοχώστου.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από δύο απανωτές ήττες σε διάστημα πέντε ημερών από Ονήσιλλο Σωτήρας και Δημητράκη Χριστοδούλου για το θεσμό πρωταθλήματος και κυπέλλου αντίστοιχα. Στον μεν αγώνα πρωταθλήματος η ομάδα από τη Δερύνεια έχασε με 6-4, ενώ στο αγώνα της Δευτέρας υπέκυψε στις ορέξεις του Δημητράκη Χριστοδούλου χάνοντας με 11-1. Τα στατιστικά αυτά δεν αποτυπώνουν την πορεία της νεοφώτιστης ομάδας, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση με απολογισμό 4 νίκες-3 ήττες, έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 38 γκολ.

Τα δεδομένα στο γαλανόλευκο στρατόπεδο καλυτερεύουν εβδομάδα με εβδομάδα, μιας και η ομάδα μας βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την έναρξη της χρονιάς, γεγονός που την έχει ανεβάσει στη κορυφή της βαθμολογίας. Η μεγάλη, από κάθε άποψη, νίκη απέναντι στον Αετό Σολέας έχει πιστοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες του φετινού ρόστερ, το οποίο ακόμα δεν έχει αποκαλύψει πλήρως τις αρετές του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής o Μάριος Προδρόμου χρησιμοποίησε 9 φουτσαλιστές, μη ρισκάροντας την συμμετοχή δύο βασικότατων στελεχών όπως οι Κουννάς και Φώκου.

Ραντεβού λοιπόν αύριο το βράδυ, στην κλειστή Περιφερειακή Τεχνική & Γεωργική Σχολή Αμμοχώστου στο Αυγόρου, στις 21:15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ