Σε τρεις δόσεις η αγωνιστική

Δυο Σαββατιάτικους αγώνες, τρεις την Κυριακή και άλλους δυο τη Δευτέρα περιλαμβάνει η τελευταία αγωνιστική του Νοεμβρίου και πρώτη του Δεκεμβρίου.

Η δράση αρχίζει αύριο στις 18:00 (Cytavision) με τον Ερμή να ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη, υποψιασμένος από το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του Τομ Κάανεν από την Ομόνοια την περασμένη βδομάδα. Ακολουθεί στις 19:00 (Cytavision) ο δικός μας αγώνας στο Αμμόχωστος, εκεί όπου η Ανόρθωσις θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Την Κυριακή στις 17:00 (Cytavision) η καταδικασμένη Ένωση με νέο τεχνικό το Νίκο Ανδρονίκου φιλοξενεί τη Δόξα, την ώρα που στο Τσίρειο η άλλη ομάδα που είναι και με τα δυο πόδια στη β΄ κατηγορία, Αλκή, φιλοξενείται από την ΑΕΛ (Cytavision). Στις 18:00 (Cytavision), η Άχνα των απλήρωτων και απεργούντων ποδοσφαιριστών υποδέχεται στο Δασάκι της Άχνας την Ομόνοια.

Η ενδέκατη αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με δυο αναμετρήσεις. Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στη Λευκωσία την ΑΕΚ Κουκλιών στις 19:00 (LTV), την ώρα που στο ΓΣΖ ο πρωτοπόρος Απόλλωνας θα δοκιμάζεται από την ΑΕΚίτιον (Cytavision).

Πρόκειται για μια αγωνιστική διάσπαρτη με παγίδες. Εάν η Μεγάλη Κυρία περάσει – ως οφείλει – νικηφόρα από το στάδιο Αμμόχωστος, ενδεχομένως να δει είτε την απόσταση από την κορυφή να μικραίνει, είτε να προσπεράσει άλλες προπορευόμενες ομάδες. Προέχει όμως να κερδίσουμε!

[table id=2 /]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ