Πήραμε (άλλη) μια παράταση

Το μόνο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε από το χθεσινό παιχνίδι, είναι το τρίποντο. Η ομάδα κέρδισε και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, όντας στην τρίτη θέση του πίνακα με 18 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από την Ομόνοια και τρεις από την ΑΕΛ που αντιμετωπίζουμε την ερχόμενη βδομάδα στο Τσίρειο.

Αντιλαμβάνεται κανείς, πως οι διαφορές είναι τόσο μικρές, που η απόσταση της τρίτης από την πέμπτη θέση, είναι μόλις ένας αγώνας. Και οι αγώνες που μας έρχονται, έχουν βαθμό δυσκολίας τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο, σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι σε Αναγέννηση, Άχνα και Ένωση, όπου φτύσαμε αίμα να κερδίσουμε.

Το «καλό» είναι ότι οι δυνατότητες υπάρχουν. Ή τουλάχιστον, υπήρχαν στα παιχνίδια με Ομόνοια και Απόλλωνα. Καλούμαστε τώρα να δείξουμε ότι δεν ήταν αυτά η παρένθεση ή η εξαίρεση, επανερχόμενοι σε… υποφερτές τουλάχιστον εμφανίσεις και παίρνοντας φυσικά τα τρίποντα.

Εάν χάναμε το παιχνίδι με το Παραλίμνι, τολμούμε να πούμε θα ήταν καταστροφικό. Επειδή ήταν εντός έδρας, γιατί ο αντίπαλος είναι με το ένα πόδι – κατόπιν δικής του παραδοχής – στη Β1 κατηγορία, διότι προηγηθήκαμε στο σκορ και πήγαμε με προβάδισμα στ’ αποδυτήρια. Ευτυχώς η τύχη μας χαμογέλασε στο τέλος. Δεν μπορούμε όμως να συνεχίσουμε την επένδυση στις… θείες δυνάμεις. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο χθες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ