Πετόσφαιρα: Υπομονή και στήριξη μέχρι να έρθουν αποτελέσματα

Η χρονιά για την πετοσφαιρική μας ομάδα των ανδρών, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Οι καλές εμφανίσεις σε ορισμένα παιχνίδια δεν συνοδεύτηκαν από το ανάλογο βαθμολογικό κέρδος, ενώ από την αρχή η ατυχία έκανε την εμφάνισή της με προβλήματα τραυματισμών.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, η ομάδα μας έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια – εκκρεμεί ο εξ αναβολής αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί αύριο – έχοντας τρεις ήττες και μια νίκη. Απέναντι στην Ομόνοια χάσαμε με 3-2 μέσα στη Λευκωσία, καταφέρνοντας ωστόσο να πάρουμε ένα βαθμό λόγω των δύο κερδισμένων σετ. Η ομάδα μας έχανε με 2-0 σετ, κατάφερε να φέρει στα ίσα το παιχνίδι, αλλά στο τάι-μπρέικ στάθηκε άτυχη. Στη συνέχεια κερδίσαμε εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με 3-1, ενώ τρεις μέρες αργότερα η Σαλαμίνα μας κατέβαλε με 3-0 σετ στο Σπύρος Κυπριανού.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, στην έξοδο της περασμένης Παρασκευής στο Φρέναρος, η Κυρία δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, χάνοντας με 3-1. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προϋπολογίζαμε το τρίποντο, έχουμε όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε τη ζημιά αύριο, Δευτέρα.

Η Ανόρθωσις, φιλοξενεί στο Θεμιστόκλειο στις 20:00 την Α.Ε.Καραβά, η οποία ισοβαθμεί μαζί μας με τέσσερις βαθμούς. Εάν η ομάδα μας πάρει το τρίποντο δύναται να εκτοξευθεί αυτόματα μέχρι και στην τρίτη θέση, αναμένοντας βέβαια και το αποτέλεσμα του Σαλαμίνα (7 βαθμούς) – Παφιακός (5 βαθμούς) που θα διεξάγεται την ίδια ώρα.

Τα νέα οικονομικά δεδομένα στην Κύπρο έχουν επηρεάσει δυσμενώς τον αθλητισμό και η πετόσφαιρα είναι από τους πρώτους χώρους που έχουν υποστεί τις αρνητικές επιπτώσεις. Το γεγονός όμως ότι η ομάδα έχει κάνει προγραμματισμό μέσα στις οικονομικές της δυνατότητες χωρίς υπερβολές – όπως για παράδειγμα γίνεται στο ποδόσφαιρο – εγγυάται ότι θα υπάρχει Ανόρθωσις και αύριο, όταν κάποια άλλα Σωματεία υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων θα βάζουν λουκέτο. Ορισμένα είναι πιθανόν να μην βγάλουν καν την χρονιά. Δεν μπορεί και δεν πρέπει για χάριν ενός τίτλου να θέτουμε εν αμφιβόλω την ύπαρξη του Συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ