Παπαγαλάκια και ανίκανοι δηλώνουν παρών…

Το είδαμε και αυτό στην Ανόρθωση. Να μην μπορώ να κερδίσω το Παραλίμνι μέσα στο Παπαδόπουλος και να δίνω τροφή στον κάθε ένα παπαγάλο που παραμονεύει στην γωνία, για να ξεκινήσουν οι γνώστες κασέτες  προπαγάνδας. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εδώ και ενάμιση περίπου μήνα βλέπουμε πράγματα και θαύματα κάθε Κυριακή.  Χάνω από την Δόξα, χρειάζομαι να φτάσω στην διαδικασία των πέναλτι να αποκλείσω την Δερύνεια, παραλίγο ανακοπή με την Άχνα, χάνω από το χειρότερο αποελ των τελευταίων 20 χρόνων και μετά το Παραλίμνι. Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι χρειάζομαι 1 κόκκινη και 2 πέναλτι για να κερδίσω μια ομάδα η οποία σε 7 αγώνες έχει πετύχει 2 γκολ και έχει δεχθεί  16, την ίδια ώρα που βρίσκεται στο -2 του βαθμολογικού πίνακα. Ας είχα 3 πέναλτι και ας είχε ακόμη μια κόκκινη το Παραλίμνι. Με την αγωνιστική μου συμπεριφορά,τη δύναμη, τον τσαμπουκά, την φανέλα αλλά και την έδρα έπρεπε να αναγκάσω τον διαιτητή να μη δώσει ούτε πέναλτι αλλά ούτε και κάρτα, αφού μέχρι εκείνο το σημείο έπρεπε να κερδίζω καθαρά.

Τόσο η ανικανότητα κάποιων ποδοσφαιριστών όσο και η αδυναμία του προπονητή να διορθώσει αυτό το δράμα που βλέπουμε, δεν μας αφήνει καμία υπόσχεση για τη συνέχεια. Μάλιστα ο προπονητής δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Κάτι τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά αν εξαιρέσεις 2-3 ποδοσφαιριστές που παίρνουν μάλιστα ψίχουλα διπλά στα «αστέρια» μας.

Προσωπικά  έχω απηυδήσει πλέον να βλέπω παίκτες να χρυσοπληρώνονται και να είναι τουρίστες ενώ παίκτες που παίρνουν ψίχουλα σε σύγκριση μαζί τους να τιμούν τη φανέλα. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Πιο αργή από την χελώνα και δίχως ανάπτυξη. Οι παίκτες δείχνουν να κάνουν αγγαρεία, ενώ ορισμένοι ακόμα χειρότεροι περνούν απαρατήρητοι.

Όταν παρουσιάζεις ένα σύνολο, που οι αντίπαλοι γελάνε και οι φίλοι κλαίνε, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Το να τα βάζω με τα παπαγαλάκια, γνωστά για τις εμπάθειες αλλά και αντιπάθειες τους δεν πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος. Ας ταρακουνήσει επιτέλους κάποιος παίκτες και προπονητή ούτως ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε Ανόρθωση!

Προστατέψετε την ομάδα, όταν όμως εμείς δεν θα δίνουμε δικαιώματα. Αυτά για την ώρα αδέρφια μου, τα λέμε πάλι σε λίγες ημέρες. Στο επανιδείν…

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ