Ο Τζέησον προκαλεί πονοκέφαλο στο Ζόρζε Κόστα

Ο Ζόρζε Κόστα μέχρι στιγμής μας έδειξε πως δεν αρέσκεται να αλλάζει πρόσωπα στην ενδεκάδα εάν δεν υπάρχει προφανής λόγος τραυματισμού ή τιμωρίας. Με τον Τζέησον Δημητρίου όμως να επιστρέφει και να δηλώνει έτοιμος, τότε αυτόματα αιωρείται το ερώτημα κατά πόσο θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα  ή αν θα επιμείνει με  την σύνθεση που κατέβασε την ομάδα στην αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ.

Εάν ο Τζέησον Δημητρίου πάρει θέση στην ενδεκάδα τότε αυτόματα γεννιέται και το ερώτημα τι θα γίνει με το αριστερό άκρο της άμυνα και τον Άντιτς. Ο Σέρβος απουσίαζει  μόνο όταν συμπληρώνει απαγορευτικό αριθμό καρτών, ο Αβραάμ στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση για φέτος και ο Σιέλης επιστρέφει από την τιμωρία του.

Επικρατέστεροι για κατάληψη της θέσης είναι οι Άντιτς και Σιέλης με τον Σέρβο να φαίνεται ως το πρώτο φαβορί. Οι απουσίες στην επιθετική γραμμή «αναγκάζουν»  το Ζόρζε Κόστα να αφήσει στον πάγκο τον Αβραάμ για να τον ρίξει στο γήπεδο στην περίπτωση που στραβώσει το παιχνίδι και θέλει να δώσει ώθηση στην επιθετική γραμμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ