Ας θυμηθούμε τι έγινε πέρσι…(βίντεο)

Οι αναμετρήσεις με την Νέα Σαλαμίνα είναι απρόβλεπτες, ενίοτε γεμάτες παγίδες που μετατρέπονται σε ντέρμπι  και άλλοτε νίκες χαλαρές και ωραίες. Στην περσινή χρονιά αμφότερες, οι αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους, χάρισαν συγκινήσεις  στους θεατές. Οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τις προσωρινές τους έδρες και πήραν από μία νίκη.

Στο ματς του α’ γύρου που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπους» η ομάδα μας δυσκολεύτηκε αλλά κατέβαλε την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας με 1-0. Το γκολ για την ομάδα μας το πέτυχε ο Σπαντάτσιο από το σημείο του πέναλτι.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:  Βαλβέρδε, Άντιτς, Ίλιτς, Κόλιν, Σιέλης, Ιτζάκι (68′ Λαμπάν), Σκοπελίτης, Οχαγιόν (60′ Οκκάς), Λαβόρδε (Ρονκάτο), Σπαντάσιο, Ρέζεκ.

Στο ματς του β’ γύρου, η Νέα Σαλαμίνα μας πήρε το αήττητο καθώς με γκολ στο τελευταίο λεπτό πήρε την νίκη με 2-1. Η ήττα αυτή στην ουσία σήμανε και τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας μας.

Για λογαριασμό της Ανόρθωσης αγωνίστηκαν οι:  Μάστρου, Άντιτς(Ντουάρτε , Ζόρζε, Κάλβο, Σπαντάτσιο, Ιτζχάκι(Οκκάς ), Ρέζεκ, Σκοπελίτης(Νταν Αλέξα), Λαβόρδε,Αβραάμ, Ίλιτς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ