Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση (LIVE)

Τέλος αγώνα. Φόρτσαρε στο 1ο ημίχρονο, πέτυχε 3 γκολ και έσβησε τις μηχανές στο δεύτερο διαφυλάσσοντας το προβάδισμα με σχετική ευκολία. Στα θετικά η διατήρηση του 0 παθητικού μετά από  8 αγώνες !

90+ κλασική ευκαιρία με τον Γκρικαλασβίλλι απεκρούει ο Σέτκους.

88΄Ωραίος συνδυασμός απο τους παίκτες της Ανόρθωσης αλλά ο Γκαρσία “πάσαρε” στον Σέτκους απο το ύψος της μικρής περιοχής.

85′ Καλό σουτ από τον Γκρικαλασβίλλι, πέρασε άουτ.

82΄Κίτρινη και για τον Αλέξα. Εκτός και αυτός για τον αγώνα με τον Άρη.

79΄Ο Ανδρέας Μακρής στην κορυφή της επίθεσης. Αντικατέστησε τον Φοφανά.

Ακίνδυνη επιθετικά η Κυρία. Ο Ζόρζε Κόστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Γκαρσία στην κορυφή αφού είναι μια θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στην ΑΕΚ.

75΄Δοκάρι για την Σαλαμίνα σε χλιαρό σουτ αλλά ο διαιτητής δείχνει κόρνερ.

73΄Απίστευτη ευκαιρία για την Ανόρθωση, αφού ο Φοφανά αστόχησε στο ένας εναντίων ενός με τον Σέτκους.

72΄εβδομήντα- δυο λεπτά αγώνα και 7 κόρνερ για την ομάδα μας. Καλό στατιστικό.

69′ Αναίτιο και επικίνδυνο φάουλ του Ρόκε στον Άντιτς που άνετα μπορούσε να του επιφέρει την δεύτερη κίτρινη κάρτα όμως ο διαιτητής της συνάντησης χαρίστηκε σε δεύτερη περίπτωση κόκκινης κάρτας.

67΄Κίτρινη κάρτα στον Άντιτς.

63΄Κίτρινη στον Γκρικαλασβίλλι για χέρι.

62΄Αλλαγή Αβραάμ με Δημητρίου.

61΄Σουτ με φάλτσο απο τον Γκαρσία, αποκρούει εύκολα ο Σέτκους. Προθερμαίνεται ο Ιάσονας Δημητρίου για να πάρει προφανώς την θέση του Αβραάμ που δείχνει να χωλαίνει.

60′ Κίτρινη κάρτα στον Ψιανό για δυνατό φάουλ πάνω στον Φοφανά.

55΄Αγκωνιά του Ντιαγέ στον Κάλβο εκτός φάσης που θα μπορούσε να επισύρει και την κόκκινη κάρτα.

54΄Στην αντεπίθεση η Ανόρθωση όμως ο Φοφανά κάνει χλιαρό σούτ απο καλή θέση.

52΄Αυξάνει την πίεση η Νέα Σαλαμίνα αλλά αυτή τηην φορά η άμυνα της ομάδας ανταποκρίνεται θετικά.

50′ Ανακόπτεται υποσχόμενη επιθετική προσπάθεια του Γκαρσία. Καμία περίπτωση οφσάιτ.

46΄Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με τον Γκρικαλασβίλλι να παίρνει την θέση του Κολαούτι που απεχώρησε προληπτικά.

Σε ένα αρκετά καλό ημίχρονο, η Κυρία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με πίεση διαρκείας κατάφερε και σκόραρε 3 γκολ στις 4 τελικές ευκαιρίες. Υπήρξε καθαρή περίπτωση πέναλτι στο 18΄σε χέρι του Ντομπρασίνοβιτς.


Τέλος ημιχρόνου. Αρκετά καλή η Ανόρθωση, έκλεισε την γηπεδούχο Σαλαμίναστο μισό γήπεδο και με πίεση διαρκείας πήρε σημαντικό προβάδισμα με 0-3. Τα γκολ οι Κάλβο, Ζόρζε και Φοφανά.

45΄Γκοοολ. Μετά απο το κόρνερ του Κάλβο, η μπάλα κατέληξε στον Φοφανά και με βολίδα έξω απο την μεγάλη περιοχή, τρύπησε τον Σέτκους γράφοντας το Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση 0-3

40′ Κίτρινη κάρτα για τον Παβίσεβιτς. Χάνει τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Στην συνέχεια της φάσης, ο Βέγκα απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Ρόκε.

38΄Γκοοολ. Μετά την εκτέλεση φάουλ απο τον Αβραάμ, έγινε μελέ στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνας και ο Πάολο Ζορζε έκανε το 0-2 με τακουνάκι!

37′ Κίτρινη κάρτα στον Ρόκε για μαρκάρισμ στον Άντιτς.

34′ Καλή προϋπόθεση για την Νέα Σαλαμίνα αλλά καθαρίζει την φάση ο Βέγκα.

Στο 18΄λεπτό υπήρχε καθαρή παράβαση πέναλτυ αφού μετά απο το κόρνερ του Κάλβο, ο Ντομπρασίνοβιτς έκανε κίνηση με το χέρι του  και ανέκοψε την πορεία της μπάλας. Πέναλτυ και κίτρινη.

27′ Απολογούμαστε γιατί λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατέστει δυνατή η ανάγνωση του live του αγώνα. Περιληπτικά η Κυρία μπήκε δυνατά στον αγώνα, πίεζε ψηλά, κέρδιζε χώρους μέχρι το 11 λεπτό όπου μετά από εξαιρετική σέντρα του Αλέξα, ο Τόνι Κάλβο σκόραρε με το στήθος.
Απ εκεί και πέρα υπήρξε μια φλύαρη υπεροχή της Νέας Σαλαμίνας χωρία καμιά ουσιαστική φάση.

1΄Έναρξη αγώνα. καλή επιτυχία ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η ενδεκάδα του Ζόρζε Κόστα για το ντέρμπυ της Ανόρθωσης είναι: Βέγκα, Αβραάμ, Άντιτς, Ζόρζε, Παβίσεβιτς, Μάκος, Αλέξα, Γκαρσία, Κάλβο, Φοφάνα, Κολαούτι. Από την άλλη ο προπονητής της Ν.Σαλαμίνας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό σχήμα των 2 επιθετικών. Η ενδεκάδα της συμπολίτισσας είναι: Σέτκους, Ψιάνος, Μιντίκκης, Σκβορτς, Μοντέιρο, Ντομπρασίνοβιτς, Λεόν, Ρόκε, Βαττής, Λαλίν, Ντιαγέ.
O αγώνας είναι τηλεοπτικός από το cytavisionsports1 (θέση201) και είναι τηλεοπτικός και στο Ισραήλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ