Να αντιστρέψουμε τα περσινά

Η 10η Φεβρουαρίου πέρσι, ήταν για πολλούς η αρχή του τέλους. Η ημέρα που ξεκίνησε ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδας μας, ο οποίος οδήγησε από το +6, στην απώλεια του τίτλου. Αντιμετωπίζαμε τη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος.

Φέτος, το ζητούμενο είναι να κάνουμε την ακριβώς αντίστροφη πορεία. Να πάρουμε το τρίποντο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου (19:00) και όχι απλά να βάλουμε τέρμα στον κατήφορο, αλλά να επανέλθουμε στη σωστή τροχιά.

Σαλαμίνα εκτός, Άρης εντός, Ερμής ξανά στο Αμμόχωστος και για πρώτη φορά σ’ αυτό το διάστημα μακρυά από την Λάρνακα στις 21 Δεκεμβρίου για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Μέχρι τότε, χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, ώστε να πάμε με την περισσότερη δυνατή ηρεμία στη διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο αγώνας με τη Σαλαμίνα αποτελεί κλειδί. Προερχόμαστε από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα τους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ενώ η μοναδική μας νίκη ήταν με τη διαβαθμισμένη Ένωση στο ενενηνταχίλια. Μια πειστική εμφάνιση και νίκη απέναντι στη συμπολίτιδα Νέα Σαλαμίνα, ενδεχομένως να μην εξαφανίσει ολωσδιόλου τα σύγνεφα πάνω από το Αντώνης Παπαδόπουλος, μπορεί ωστόσο να μας αγοράσει πολύτιμο χρόνο. Δύναται να γίνει η αρχή για την αγωνιστική ανάκαμψη της Μεγάλης Κυρίας. Φτάνει να το αντιληφθούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να δώσουν τους καλύτερους εαυτούς τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ